Київ
Віва на Троєщині

Відгуки про клініку Віва на Троєщині

Клініка
1338відгуків
add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Логопедія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Віва на Троєщині входить у мережу клінік одного з лідерів медичного обслуговування в Києві Viva. Послуги клініки з діагностики та лікування представлені більш ніж 30 напрямках: гінекологія, урологія, гастроентерологія, педіатрія, терапія, дерматологія та ін.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
вул. Лаврухіна, 6на карті
Деснянський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
261 відгук
Ольга 19 Березень 2025
Дуже сподобалася клініка.
Катерина 17 Березень 2025
Дуже сподобался клініка, все було добре на візиті.
Яна 17 Березень 2025
Клініка жахлива, була на прийомі в лікаря і також робила рентген діагностику. Лікар чудовий. А от стосовно рентгену... Якби я хотіла в таких умовах зробити рентген, то пішла б державну клініку, де це все обійшлось би на багато дешевше. Я чекала на результат (три речення) більше години. В цей час я чула як лікарка спілкувалась зі своїми колегами на сторонні теми. Коли я запитувала в адміністрації коли я можу отримати результат, відповідали мені грубо. Більше звертатись в таку клініку не має бажання.
Ольга 01 Березень 2025
Сподобалася клініка, доволі комофртно було. Візит пройшов добре.
Алла 24 Лютий 2025
Клініка мені сподобалася, обслуговування, комфорт, відношення, дякую.
Владислав 24 Лютий 2025
Все сподобалося у клініці.
Олена 01 Лютий 2025
Була на консультації в Ольги Іванівни Заєць, я залишилась дуже задоволена візитом. Лікар дуже приємна, ввічлива та делікатна, якщо буде необхідність, то буду звертатись саме до цього лікаря.
Олена 20 Січень 2025
Клініка нам дуже сподобалася.
Юрій 16 Січень 2025
Вкрай не задоволений клінікою і лікарем, який відносився до мене упереджено і поводив себе недопустимо.
Ірина 09 Січень 2025
Хороша, охайна клініка, персонал чуйний, зауважень не було
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі