Наталія Павлівна веде консультативні прийоми та проводить оперативні втручання на ЛОР-органах. Напрямки роботи лікаря: оториноларингологія, дитяча оториноларингологія, ЛОР-хірургія (септопластика, тонзилектомія, вазотомія, класична та ендоскопічна гайморотомії)
Коровай Олександр Олександрович — лікар- отоларинголог. Основний напрямок роботи - фоніатрія, а саме діагностика та лікування розладів голосу. Також, лікар має досвід роботи з дітками від народження, має понад 10 років практики Спеціалізується на: • ЛОР-хірургії в дитячому віці (аденотомія, тонзилектомія, шунтування барабанних перетинок). Мікрохірургії гортані (видалення поліпів та декортикація голосових зв'язок). Функціональній хірургії носа (септопластика, вазотомія та ендоскопічні операції на приносових пазухах).
Катерина Актіінова – лікар оториноларинголог-хірург, що спеціалізується у лікуванні гострих та хронічних запальних процесів вуха, горла, носа, видаляє сторонні тіла з носа, вуха, глотки. Проводить ендоскопічне дослідження ЛОР-органів, має досвід у промиванні лакун мигдаликів, видаленні сірчаної пробки та інших ЛОР-маніпуляціях.
Катерина Актіінова займається лікуванням фурункул носа та вуха, розкриттям паратонзилярного абсцесу, а також репозицією (редресацією) кісток носа при переломі. Здійснює біопсію новоутворень ЛОР-органів і займається діагностикою та лікуванням сенсоневральної приглухуватості. Працює з великим зацікавленням у сфері реконструктивної хірургії військових травм голови та шиї.
Лікар веде практику відповідно до сучасних міжнародних стандартів, що підтверджує її активна участь у наукових заходах, конференціях та майстер-класах.
Лікар-це професія, яка допомагає людям і робить цей світ
кращим. Немає на землі нічого важливішого і дорожче здоров'я
людини. І тільки лікар, своїм професіоналізмом, своїм
гуманізмом, своєю відповідальністю, може повернути і
зберегти здоров'я людині. Я бачу, як багато людей потребують
медичної і, зокрема, отоларингологічної допомоги і хочу
надавати цю допомогу, а також, бути тим, хто може зберегти
життя.