Володимир Олександрович - лікар-отоларинголог, хірург. Проводить первинний огляд та надає ургентну ЛОР-допомога. Лікар виконує септопластику, вазотомію та РВЧД нижніх носових раковин, турбінопластику, конхотомію, шейверну турбінопластику, ендосокпічні втручання на навколоносових пазухах та хірургічні втручання – тонзилотомія, тонзилектомія, аденотомія. Веде прийом дорослих та дітей від 10 років.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 3 відгуки
Олекса 08 Листопад 2024
Лікар фахово надав консультацію, відповів на всі питання, зауважень не було, прийом сподобався
Направлено до клініки
Каріна 21 Вересень 2024
Консультацією не задоволена, лікар сказав, що в мене не велике запалення, через пару днів пройде і виписав краплі, хоче насправді все було набагато серйозніше, на наступний день в мене сталося запалення лімфовузла, і почав виділятись гній, я звернулась до іншого спеціаліста, який підібрав мені вже правильне лікування, включаючи антибіотик.
Олег 02 Лютий 2024
Все було швидко, змістовно, мені була надана вичерпна інформація про мій стан здоровʼя. Лікар професійно оглянув і професійно надав мені рекомендації з приводу лікування, тому дуже вдячний