Голубєва Анастасія Олегівна – лікар-отоларинголог із 6-річним досвідом. Займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів у дорослих і дітей. Виконує широкий спектр процедур, зокрема ендоскопічні дослідження, промивання мигдаликів і носа, видалення сторонніх тіл. Веде прийом у ЛДЦ ADONIS на Жилянській, 72 та у Медичному хірургічному центрі на Подолі.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-це професія, яка допомагає людям і робить цей світ
кращим. Немає на землі нічого важливішого і дорожче здоров'я
людини. І тільки лікар, своїм професіоналізмом, своїм
гуманізмом, своєю відповідальністю, може повернути і
зберегти здоров'я людині. Я бачу, як багато людей потребують
медичної і, зокрема, отоларингологічної допомоги і хочу
надавати цю допомогу, а також, бути тим, хто може зберегти
життя.
Лариса Василівна - лікар-отоларинголог. Закінчила Запорізький медичний інститут, інтернатуру проходила на базі Олександрівської міської лікарні №1. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні
захворювань лор-органів на амбулаторному рівні. Лариса Василівна виконує амбулаторні процедури, що стосуються лор-органів.
Доцент кафедри оториноларингології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика. Кандидат медичних наук. Спеціалізується на онкоотоларінгології, реконструктивно-відновлювальній хірургії голови та шиї.
Отоларинголог дитячий, лікує хвороби вуха, горла і носа, промиваючи лакуни мигдалин, видаляючи сірчані пробки і чужорідні тіла, займається розкриттям абсцесів і фурункулів. Даний лікар також проводить репозицію кісток носа при травмах, підслизову резекцію перегородки носа, часткове видалення слизової носових ходів (конхотомія) та інші маніпуляції.