Київ
Сімейна клініка “Наш доктор”

Сімейна клініка “Наш доктор”

Медичний центр
add_box Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Дерматологія Імунологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Сімейна клініка для дітей “Наш доктор” - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
вул. Срібнокільська, 1на карті
Дарницький м.Осокорки м.Позняки
0.0
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Клініка “Наш доктор” - це сучасний медичний заклад, який з 2004 року турбується про здоров’я дітей.

Наша філософія включає 4 принципах - високий професіоналізм лікарів, доказова медицина, турбота та сучасне обладнання.

Для діагностики в клініці є експрес-тести, прийом аналізів, УЗД, ЕКГ, рефрактометрія та інше офтальмологічне обстеження.

Послуги, які надаються в клініці:

• Огляд педіатра
  • Огляд неонатолога
  • Огляд гематолога
  • Консультація зі сну
  • Консультація та навчання з грудного вигодовування
  • Огляд отоларинголога
  • Огляд дитячого гінеколога
  • Консультація імунолога
  • Консультація інфекціоніста
  • Консультація сімейного лікаря

Швидка допомога - консультація онлайн та виклик лікаря додому

Програми для догляду за дітьми від 0 до 16 років, програми для дітей, які займаються спортом та ін.

Вакцинація - завжди в наявності потрібні вакцини для пацієнтів клініки

Лікувально-діагностичні процедури

Звертайтеся, до тих кому довіряють вже більше 20 років та турбуються вже дорослі наші колишні пацієнти про своїх дітей.

Перевірені відгуки про клініку