Сімейна клініка «Наш доктор» на просп. Володимира Івасюка

Сімейна клініка «Наш доктор» на просп. Володимира Івасюка

Медичний центр
2відгуки
add_box Алергологія Гастроентерологія Кардіологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Наш доктор» — сімейна клініка для дітей, яка з 2004 року об’єднує досвідчених лікарів, сучасне обладнання та щире піклування про Ваших сонечок. Ми поруч із перших днів життя дитини, щоб забезпечити надійний медичний супровід. У клініці приймають лікарі практично всіх дитячих спеціальностей. Доступні консультації в клініці, on-line та виїзд лікарів додому.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
просп. Володимира Івасюка, 8на карті
Оболонський м.Почайна м.Оболонь
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

«Наш доктор» — це сучасна сімейна клініка, яка з 2004 року піклується про здоров’я малюків та спокій їх батьків. У нашій базі понад 100 000 маленьких пацієнтів, і вже дорослі діти приводять до нас своїх малюків. Це — найкраще свідчення довіри та якості.

Чому обирають саме нас:

• Досвідчені лікарі з великим стажем роботи
  • Комплексні програми супроводу дітей з народження до 16 років
  • Патронаж новонароджених: лікар приходить додому, показує як доглядати за малюком, плюс надає індивідуальні консультації
  • Вакцинація: завжди в наявності потрібні вакцини, імунологи складають персональну карту щеплень
  • Сучасне обладнання для діагностики: УЗД, ЕКГ, офтальмологічне обстеження, аналізи та експрес-тести
  • Зручний депозит для обслуговування пацієнтів та програми з помісячною абонплатою

У клініці ведуть прийом всі основні дитячі спеціалісти — педіатр, гастроентеролог, офтальмолог, отоларинголог та інші, а також доступні консультації сімейного лікаря для дорослих.

За потреби батьки можуть отримати консультацію лікаря онлайн або запросити спеціаліста додому — ми завжди поруч, навіть коли ви не можете приїхати до клініки

Перевірені відгуки про клініку
Іванна 19 Серпень 2025
Нам Ламбурська Тетяна Олександрівна дуже сподобалась, вона висококваліфікований фахівець, відповіла на всі наші питання. Дуже задоволені візитом і плануємо ще ходити в майбутньому
Ольга 25 Травень 2025
Була на консультації в лікаря імунолога Петровської Тетяни Михайлівни, взагалі все пройшло дуже добре, зауважень в мене немає, лікарка дуже уважна та дуже приємна, дякую.
Філії мережі
Все клініки