Ольга Василівна Калабуха - кваліфікований отоларинголог із практикою на Оболонській набережній 1, корпус 2. Навчання розпочалося 2013 року в Запорізькому державному медичному університеті, а інтернатуру проходила в Одеському національному медичному університеті. Брала участь у міжнародних семінарах і конгресах. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів, патологіях носової порожнини і середнього вуха, а також алергічних захворювань. Надає широкий спектр процедур, включно з продуванням слухових труб, промиванням носової порожнини та оперативними втручаннями. Запишіться на прийом для ефективного лікування і профілактики.
Василь Рустемович - лікар отоларинголог вищої категорії зі стажем роботи понад 30 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-органів, наданні невідкладної допомоги пацієнтам із захворюваннями вуха, горла та носа. Також лікар проводить
оперативне лікування дорослих із захворюваннями ЛОР-органів.
Лікар-отоларинголог займається лікуванням гострих і хронічних захворювань вуха, глотки, носа і гортані. Проводить профілактичні огляди і перев'язки післяопераційних пацієнтів. Виконує малі оперативні втручання і маніпуляції на ЛОР-органах. Регулярно бере участь в щорічних конференціях за фахом. Приймає англомовних пацієнтів
Лікар-отоларинголог спеціалізується на хірургічному лікуванні захворювань верхніх дихальних шляхів і вуха. Проводить всі необхідні процедури при ЛОР-захворюваннях, включаючи промивання мигдалин, продування слухових труб, пункції, ендоскопічні та мікроскопічні операції
Приймає пацієнтів з народження. Проводить консервативне та хірургічне лікування ЛОР-патологій гострих і хронічних форм. Застосовує: розкриття і дренування абсцесів, фурункулів ротової порожнини, кіст і кистоподобную утворень придаткових пазух носа, видалення поліпів, тонзилектомії, тімпалопластику, вазотомію. Також лікар інтерпретує рентген-знімки, КТ, МРТ, аудіограми та інші результати діагностики в оториноларингології.
Лікар-отоларинголог вищої категорії. Проводить лікування захворювань верхніх дихальних шляхів у дітей і дорослих, виконує всі необхідні процедури: промивання мигдалин, продування слухових труб, пункції і т.д.
Лікар отоларинголог з вищою категорією з «дорослої» отоларингології і другою категорією - з «дитячої», кандидат медичних наук. Працювала в ЛОР-клініках 3 ступеня акредитації та консультативних поліклініках. Володіє широким спектром ЛОР-маніпуляцій і проводить оперативні втручання.
Таїсія Іванівна виконує весь спектр процедур в рамках амбулаторної терапії патологій ЛОР-органів. Лікар регулярно підвищує свій професіоналізм на спеціалізованих наукових заходах та курсах для лікарів