Євгенія Олександрівна - онкогематолог, займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з лейкемією. Лікар - фахівець в області злоякісних захворювань крові. Проводить консультативні прийоми і призначає індивідуальні схеми лікування
Кандидат медичних наук, доцент, лікар вищої категорії, хірург, проктолог, онколог. Спеціаліст з загальної та лапароскопічної хірургії та онкології, лікар УЗД. Член Української Асоціації Баріатричних хірургів, член Всесвітньої організації баріатричних хірургів (IFSO), консультант Всесвітньої організації охорони здоров’я з лапароскопічної хірургії. Проводить хірургічне лікування: лапароскопічні операції з видалення усіх видів гриж
(пахових гриж, стегнових гриж, пупкових гриж, післяопераційних вентральних гриж, стравохідного отвору діафрагми і інші види гриж черевної стінки), а також інші оперативні втручання.
Спеціалізується на клінічній онкології. Проводить амбулаторно-консультативний прийом онкологічних пацієнтів або пацієнтів з підозрою на онкопатологію. Діагностує онкозахворювання і визначає тактику лікування онкохворого. Займається хіміотерапевтичним лікуванням онкозахворювань
Олександр Леонідович проводить весь спектр амбулаторних операцій, займається лікуванням при патології судин, захворювань шкіри і підшкірної клітковини. Володіє методиками діагностування родимок: ректороманоскопією і пункційної діагностикою. Постійний учасник міжнародних конференцій, має 5 друкованих наукових робіт та 3 раціоналізаторських пропозиції, які присвячені профілактиці та лікуванню хірургічних та онкологічних захворювань
Лікар-мамолог і онколог проводить діагностику та лікування передракових захворювань молочних залоз. Займається лікуванням таких захворювань, як мастопатія, передменструальна масталгія, лактаційний і нелактаційний мастит, фіброаденома.
Лікар, КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ, має колосальний досвід роботи в області онкології, спеціалізується на складанні програм індивідуального лікування поширених форм ракових пухлин грудної клітини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і шкіри. Застосовує АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ (гомеопатія, дието-, фітотерапія, психо-соматична корекція та ін.).
Висококваліфікований фахівець з колосальним і успішним досвідом роботи. Мамолог і онкохірург вищої категорії. Проводить радикальні органозберігаючі операції, мастектомії в різних модифікаціях, одномоментні і відстрочені пластики молочних залоз. Автор наукових статей з проблем онкомаммологіі