«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.
add_box Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)на карті
У клініці все було дуже зручно, комфортно та чисто. Медперсонал доволі привітний, гарно та професійно виконує свою роботу. Візит пройшов максимально добре, все дуже сподобалося, дякую.
Наталія 04 Квітень 2026
Я давно користуюся послугами клініки "Вихідного дня" і жодного разу не була розчарована. Питання всі вирішуються, в лікуванні все доцільно, є результат лікування, швидко приходить результат аналізів, на всі питання я знаходжу відповідь. Лікарі на найвищому рівні
Ігор 23 Березень 2026
Ми дуже задоволені клінікою, роботою персоналу на рецепції.
Геннадій 19 Березень 2026
Чудовий персонал на рецепції, привітно нас зустріли, усе підказали, пояснила. Рекомендуємо клініку.
Тетяна 15 Березень 2026
Візит пройшов добре, дуже залишилася задоволена клінікою. Дякую.
Ольга 10 Березень 2026
Дуже сподобалося відношення до пацієнтів у цій клініці, візит пройшов чудово.
Наталія 10 Березень 2026
Єлісіченко Анастасія Олександрівна дуже хороший лікар, просто найкращий спеціаліст у якого я була за останній час. Все дуже сподобалося на візиті, а також і у цій клініці.
Владислав 03 Березень 2026
Все було швидко і доступно
Андрій 08 Лютий 2026
Візит у клініку пройшов добре, вже не вперше відвідую, мені все подобається.
Поліна 06 Лютий 2026
Була на консультації в лікаря терапевта Торончук Інни Володимирівни, мені все дуже сподобалось, все було супер, клініка чудова, лікарка дуже гарна, можу поставити найвищу оцінку.