Київ
Клініка вихідного дня

Відгуки про мережу клінік Клініка вихідного дня

Клініка
4071відгук
add_box Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія ... ще
«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
бул. Миколи Руденка (Кольцова), 14зна карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)на карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
836 відгуків
Діана 03 Червень 2025
Дуже привітний лікар підтримав швидко виконали послугу і що дуже приємно отримали якісні послуги за досить комфортну ціну.Дуже вдячна вперше були в цій клініки отримали дуже позитивні емоції від надання послуг думаю якщо будуть питання ще повернемось
Сергей 31 Травень 2025
Був на прийомі у лікаря Тарасенко Наталії Володимирівни. Рекомендую такого спеціаліста всім, хто цінує якісний підхід і справжню медичну підтримку!
Анжеліка 30 Травень 2025
Досить гарний сервіс.
Тамара 23 Травень 2025
Послугами клініки користуюсь багато років.Обслуговування та сам персонал працює на відмінно. Мені дуже подобається клініка. Я залишилась задоволеною. Рекомендую.
Марія 21 Травень 2025
Була на консультації в Кубасової Катерини Василівни. Мені все дуже сподобалось, лікарка дуже гарно і детально все пояснила. І найголовніше, що вона пояснювала не зі сторони лікаря, а зі сторони пацієнта, тому все було дуже зрозуміло мені. Дякую.
Олександр 21 Травень 2025
В клініку звертався на прийом до лікаря ортопеда-травматолога. Прийом пройшов добре, без зауважень. Єдине що не сподобалося, в клініці немає ліфта, з хворою ногою довелося підійматися по сходах на третій поверх
Катерина 20 Травень 2025
Тарасенко Наталія Леонідівна мене проконсультувала та відповіла на всі запитання які мене турбували. Все добре
Ірина 19 Травень 2025
Все дуже сподобалося на візиті. Дякую.
Вікторія 18 Травень 2025
У клініці було досить комфортно. Сама атмосфера перебування класна. Візит пройшов дійсно добре, все дуже сподобалося. Дякую.
Іванна 14 Травень 2025
Клініка непогана, був тільки один неприємний момент я просто переплутала відділи, їх у клініці два і немає абсолютно ніяких вказівників куди потрібно йти, довелося трішки більше пройтися і потратити більше часу. Але загалом сам візит пройшов добре у цій клініці.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right