Київ
Клініка вихідного дня

Відгуки про мережу клінік Клініка вихідного дня

Клініка
4029відгуків
add_box Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія ... ще
«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
бул. Миколи Руденка (Кольцова), 14зна карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Виберіть філію
Перевірені відгуки про клініку
826 відгуків
Лариса 09 Травень 2025
У клініці цій все дуже сподобалося.
Крістіна 08 Травень 2025
Прийом пройшов добре, все було вчасно. Лікар, Сущенко Ірина Олегівна, дала рекомендації, провела огляд, на всі наші питання дала відповідь, призначила лікування, ми вже лікуємося. В клініці обслуговуємося давно, клініка нам дуже подобається
Святослав 06 Травень 2025
Були на прийомі у лікаря Сущенко Ірини Олегівни. До лікаря зверталися з певною проблемою. Ми так і не зрозуміли лікаря. Лікар сказала що у нас нема проблеми, але ліки нам призначили, у висновку було написано що проблема повʼязана з лімфовузлами. Лікар дала направлення на аналіз крові і потрібно звернутися до терапевта або до вірусолога, бо можливо є вірус. Призначені ліки ми купили і проходимо лікування, а саму ситуацію по діагнозу ми так і не зрозуміли
Наталія 05 Травень 2025
Чудова клініка, не перший раз користуюсь послугами клініки, зауважень не було
Марина 04 Травень 2025
Приїхали на візит вчасно і довелося очікувати ще додатково двадцять хвилин, щоб попасти на візит. Нам це дуже не сподобалося.
Відповідь клініки 05 Травень 2025
Добрий день. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що вам довелося чекати понад запланований час. Ми розуміємо, що Ваш час цінний, і щиро перепрошуємо за спричинені незручності. Іноді, на жаль, графік може зміщуватись через непередбачувані обставини, але ми постійно працюємо над тим, щоб мінімізувати такі випадки. Дякуємо за розуміння і сподіваємося, що наступні Ваші візити пройдуть без затримок.
Оксана 01 Травень 2025
Клініка мені дуже сподобалася, візит пройшов добре.
Зоя 29 Квітень 2025
Клініку оцінюємо на чотири, завжди є куди рости. Ми не перший раз звертаємося в цю клініку, враження у нас в цілому позитивні, ніяких питань і зауважень до клініки нема
Людмила 28 Квітень 2025
Сподобалось що лікар був уважний назначив правельне лікування яке мені допомогло все добре
Святослав 28 Квітень 2025
Чудова Адаричева Людмила Іванівна як людина і як фахівець. Ми задоволені візитом.
Людмила 24 Квітень 2025
У клініці я вже не вперше, тут завжди хороша атмосфера, непогані лікарі. Візит пройшов добре, мені насправді все подобається. Наразі немає ніяких зауважень до цієї клініки.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right