Київ
Клініка вихідного дня

Відгуки про мережу клінік Клініка вихідного дня

Клініка
4095відгуків
add_box Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія ... ще
«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
бул. Миколи Руденка (Кольцова), 14зна карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)на карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
843 відгуки
Сергій 25 Червень 2025
Сподобався сервіс.
Іван 25 Червень 2025
Все чудово. Мені сподобалось.
Олександр 19 Червень 2025
Роботою лікаря задоволений, все добре.Єдине, що замутило  неможливість  розраховуватись терміналом.
Юрій 16 Червень 2025
Все добре було у цій клініці. Дякую.
Олена 08 Червень 2025
Прийом пройшов добре і все було зрозуміло. Лікар, Ковбасюк Анастасія Олександрівна, пояснила що потрібно робити далі, прийом сподобався. Йшла до лікаря з запитаннями, а вийшла з відповідями. В клініку зверталася не перший раз, також водила дитину в клініку і сама лікуюся в інших спеціалістів. Клінікою я задоволена, зручне розташування клініки, поруч з домом, планую звертатися в клініку ще
Олексій 06 Червень 2025
Ми записувались на консультацію до лікаря кардіолога Коваленко Наталії Зиновіївни. Нам дуже все сподобалось, консультація пройшла чудово, все пройшло дуже добре, ставимо п'ятірку.
Алла 05 Червень 2025
Була вперше у цій клініці й на жаль не було часу особливо все детально оглянути у цій клініці, було просто не до цього. Але мені дуже сподобалося, що у цій клініці візит пройшов максимально оперативно, приїхала на візит трішки скорше по часу і мене зразу забрали. Такий сервіс мені дійсно сподобався.
Діана 03 Червень 2025
Дуже привітний лікар підтримав швидко виконали послугу і що дуже приємно отримали якісні послуги за досить комфортну ціну.Дуже вдячна вперше були в цій клініки отримали дуже позитивні емоції від надання послуг думаю якщо будуть питання ще повернемось
Сергей 31 Травень 2025
Був на прийомі у лікаря Тарасенко Наталії Володимирівни. Рекомендую такого спеціаліста всім, хто цінує якісний підхід і справжню медичну підтримку!
Анжеліка 30 Травень 2025
Досить гарний сервіс.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right