Киев
Клиника выходного дня

Отзывы о сети клиник Клиника выходного дня

Клиника
4087отзывов
add_box Гастроэнтерология Гепатология Гинекология Дерматология Инфектология Кардиология ... еще
«Клиника выходного дня» – современный, комплексно-оснащенный и хорошо организованный медицинский центр, в котором представлены основные медицинские направления – кардиология, гинекология, педиатрия, проктология, гастроэнтерология, эндокринология и др. В «Клинике выходного дня» на бульваре Кольцова в Киеве работает высококвалифицировнный медперсонал – врачи имеют первую/высшую категории и многолетнюю практику. В «Клинике выходного дня» ведут прием также узкоспециализованые врачи с глубокими познаниями лечения специфических заболеваний, а также здесь проводят высокоточную УЗ-диагностику.
Парковка Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
access_time_filled пн - вс : 8:00 - 20:00
бул. Николая Руденко (Кольцова), 14зна карте
Святошинский м.Житомирская м.Святошин
Оплата карточкой Wi-Fi зона
access_time_filled пн - вс : 8:00 - 20:00
б-р Николая Руденко (Кольцова), 14-л (3 этаж)на карте
Святошинский м.Житомирская м.Святошин
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Выберите филиал
Проверенные отзывы о клинике
840 отзывов
Юрій 16 Июнь 2025
Все добре було у цій клініці. Дякую.
Олена 08 Июнь 2025
Прийом пройшов добре і все було зрозуміло. Лікар, Ковбасюк Анастасія Олександрівна, пояснила що потрібно робити далі, прийом сподобався. Йшла до лікаря з запитаннями, а вийшла з відповідями. В клініку зверталася не перший раз, також водила дитину в клініку і сама лікуюся в інших спеціалістів. Клінікою я задоволена, зручне розташування клініки, поруч з домом, планую звертатися в клініку ще
Олексій 06 Июнь 2025
Ми записувались на консультацію до лікаря кардіолога Коваленко Наталії Зиновіївни. Нам дуже все сподобалось, консультація пройшла чудово, все пройшло дуже добре, ставимо п'ятірку.
Алла 05 Июнь 2025
Була вперше у цій клініці й на жаль не було часу особливо все детально оглянути у цій клініці, було просто не до цього. Але мені дуже сподобалося, що у цій клініці візит пройшов максимально оперативно, приїхала на візит трішки скорше по часу і мене зразу забрали. Такий сервіс мені дійсно сподобався.
Діана 03 Июнь 2025
Дуже привітний лікар підтримав швидко виконали послугу і що дуже приємно отримали якісні послуги за досить комфортну ціну.Дуже вдячна вперше були в цій клініки отримали дуже позитивні емоції від надання послуг думаю якщо будуть питання ще повернемось
Сергей 31 Май 2025
Був на прийомі у лікаря Тарасенко Наталії Володимирівни. Рекомендую такого спеціаліста всім, хто цінує якісний підхід і справжню медичну підтримку!
Анжеліка 30 Май 2025
Досить гарний сервіс.
Тамара 23 Май 2025
Послугами клініки користуюсь багато років.Обслуговування та сам персонал працює на відмінно. Мені дуже подобається клініка. Я залишилась задоволеною. Рекомендую.
Марія 21 Май 2025
Була на консультації в Кубасової Катерини Василівни. Мені все дуже сподобалось, лікарка дуже гарно і детально все пояснила. І найголовніше, що вона пояснювала не зі сторони лікаря, а зі сторони пацієнта, тому все було дуже зрозуміло мені. Дякую.
Олександр 21 Май 2025
В клініку звертався на прийом до лікаря ортопеда-травматолога. Прийом пройшов добре, без зауважень. Єдине що не сподобалося, в клініці немає ліфта, з хворою ногою довелося підійматися по сходах на третій поверх
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Клиники поблизости