В клініці дівчата на ресепшен ввічливі. Лікар, Шимків Оксана Дмитрівна, досвідчений спеціаліст, провели уважно діагностику. Дуже хороше обслуговування, я задоволена
Вероніка 24 Март 2025
Клініка мені дуже сподобалася, все чудово було.
Володимир 19 Март 2025
Дуже все сподобалося. Дякую.
Антон 08 Март 2025
В клініці все було чудово, дякую.
Віталій 01 Март 2025
Клініка сподобалася, не маю зауважень, дякую.
Олександр 22 Февраль 2025
В клініці дуже тісно, багато людей на рецепції, не зручно.
Оксана 19 Февраль 2025
Прийом та діагностика пройшли добре, дякую.
Наталія 18 Февраль 2025
Мені все дуже подобається у цій клініці. Завжди приходжу саму сюди на візит, тут завжди хороше обслуговування.
Юлія 03 Февраль 2025
Я задоволена консультацією, і обслуговуванням в клініці, дякую.
Анна 20 Август 2024
В клініці робила УЗД, мені не дуже сподобалося, що під час діагностики УЗД спеціаліст робить все мовчки, майже нічого не коментує, не було питань, вважаю, що це трохи неправильно. Я очікувала, що спеціаліст буде коментувати, коли лікар коментує, то видно що лікар має якісь знання. Ще є зауваження до оплати послуг в клініці. Дуже незручно коли в клініці немає або не працює термінал, бігати та знімати гроші з картки не є нормально. З цим клініці потрібно щось робити. Що до обслуговування, то все було добре, швидко, оперативно. Педенко Олена Миколаївна - хороший лікар, консультація в цілому сподобалося. Все розказала, пояснила, дала рекомендації. Тепер я знаю що потрібно робити і як лікуватися. Прийом у лікаря мені сподобався