Чудовий лікар прийняв мене та все пояснив на консультації. Мені сподобалось
Ілона 29 Апрель 2026
У клініці все було дуже зручно, комфортно та чисто. Медперсонал доволі привітний, гарно та професійно виконує свою роботу. Візит пройшов максимально добре, все дуже сподобалося, дякую.
Владислав 03 Март 2026
Все було швидко і доступно
Андрій 08 Февраль 2026
Візит у клініку пройшов добре, вже не вперше відвідую, мені все подобається.
Анастасія 27 Январь 2026
Клиника сподобалася
Сергій 25 Январь 2026
В клініці комфортно знаходитись, обслуговування хороше. Рекомендую
Анна 24 Январь 2026
В клініку звертались вже не перший раз, в клініці все добре, нам подобається клініка. Лікар, Зінчук Андрій Анатолійович, все пояснив, на питання дав відповідь, зʼясувалось що дитина здорова, далі будемо спостерігати. Зауважень не було
Анастасія 19 Январь 2026
Ми запізнилися на візит до Луценко Олексія Євгенійовича, тому що їхали з далека, коли він вже уходив, на прохання він залишився і подивився мою дитину. Сподобалось те Олексій Євгенович зміг знайти підхід до дитини, не зважаючи на те що дитина не захотіла, щоб він не чіпав живіт, Олексій Євгенович почав розмовляти на якісь загальні теми з дитиною і таким чином відволік, отримав довіру від дитини і зміг як належно оглянути. Ми задоволені залишились роботою фахівця.
Юлія 15 Январь 2026
Гарно пройшов візит. Лікар УЗД докладно все нам розказав та доступно все показав. Сподобалося що в цій клініці змогли нам поставити вірний діагноз та призначити хороше лікування, на жаль в інших клініках цього зробити не змогли.
add_box Гастроэнтерология Гепатология Гинекология Дерматология Инфектология Кардиология ... еще
Оплата карточкой Wi-Fi зона
«Клиника выходного дня» – современный, комплексно-оснащенный и хорошо организованный медицинский центр, в котором представлены основные медицинские направления – кардиология, гинекология, педиатрия, проктология, гастроэнтерология, эндокринология и др. В «Клинике выходного дня» на бульваре Кольцова в Киеве работает высококвалифицировнный медперсонал – врачи имеют первую/высшую категории и многолетнюю практику. В «Клинике выходного дня» ведут прием также узкоспециализованые врачи с глубокими познаниями лечения специфических заболеваний, а также здесь проводят высокоточную УЗ-диагностику.
access_time_filled пн - вс : 8:00 - 20:00
б-р Николая Руденко (Кольцова), 14-л (3 этаж)на карте