add_box Гастроэнтерология Гепатология Гинекология Дерматология Инфектология Кардиология ... еще
Оплата карточкой Wi-Fi зона
«Клиника выходного дня» – современный, комплексно-оснащенный и хорошо организованный медицинский центр, в котором представлены основные медицинские направления – кардиология, гинекология, педиатрия, проктология, гастроэнтерология, эндокринология и др. В «Клинике выходного дня» на бульваре Кольцова в Киеве работает высококвалифицировнный медперсонал – врачи имеют первую/высшую категории и многолетнюю практику. В «Клинике выходного дня» ведут прием также узкоспециализованые врачи с глубокими познаниями лечения специфических заболеваний, а также здесь проводят высокоточную УЗ-диагностику.
access_time_filled пн - вс : 8:00 - 20:00
б-р Николая Руденко (Кольцова), 14-л (3 этаж)на карте
Була на консультації в Кубасової Катерини Василівни. Мені все дуже сподобалось, лікарка дуже гарно і детально все пояснила. І найголовніше, що вона пояснювала не зі сторони лікаря, а зі сторони пацієнта, тому все було дуже зрозуміло мені. Дякую.
Ірина 19 Май 2025
Все дуже сподобалося на візиті. Дякую.
Вікторія 18 Май 2025
У клініці було досить комфортно. Сама атмосфера перебування класна. Візит пройшов дійсно добре, все дуже сподобалося. Дякую.
Іванна 14 Май 2025
Клініка непогана, був тільки один неприємний момент я просто переплутала відділи, їх у клініці два і немає абсолютно ніяких вказівників куди потрібно йти, довелося трішки більше пройтися і потратити більше часу. Але загалом сам візит пройшов добре у цій клініці.
Лариса 09 Май 2025
У клініці цій все дуже сподобалося.
Святослав 06 Май 2025
Були на прийомі у лікаря Сущенко Ірини Олегівни. До лікаря зверталися з певною проблемою. Ми так і не зрозуміли лікаря. Лікар сказала що у нас нема проблеми, але ліки нам призначили, у висновку було написано що проблема повʼязана з лімфовузлами. Лікар дала направлення на аналіз крові і потрібно звернутися до терапевта або до вірусолога, бо можливо є вірус. Призначені ліки ми купили і проходимо лікування, а саму ситуацію по діагнозу ми так і не зрозуміли
Оксана 01 Май 2025
Клініка мені дуже сподобалася, візит пройшов добре.
Людмила 28 Апрель 2025
Сподобалось що лікар був уважний назначив правельне лікування яке мені допомогло все добре
Людмила 24 Апрель 2025
У клініці я вже не вперше, тут завжди хороша атмосфера, непогані лікарі. Візит пройшов добре, мені насправді все подобається. Наразі немає ніяких зауважень до цієї клініки.