add_box Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)на карті
Була на консультації в Кубасової Катерини Василівни. Мені все дуже сподобалось, лікарка дуже гарно і детально все пояснила. І найголовніше, що вона пояснювала не зі сторони лікаря, а зі сторони пацієнта, тому все було дуже зрозуміло мені. Дякую.
Ірина 19 Травень 2025
Все дуже сподобалося на візиті. Дякую.
Вікторія 18 Травень 2025
У клініці було досить комфортно. Сама атмосфера перебування класна. Візит пройшов дійсно добре, все дуже сподобалося. Дякую.
Іванна 14 Травень 2025
Клініка непогана, був тільки один неприємний момент я просто переплутала відділи, їх у клініці два і немає абсолютно ніяких вказівників куди потрібно йти, довелося трішки більше пройтися і потратити більше часу. Але загалом сам візит пройшов добре у цій клініці.
Лариса 09 Травень 2025
У клініці цій все дуже сподобалося.
Святослав 06 Травень 2025
Були на прийомі у лікаря Сущенко Ірини Олегівни. До лікаря зверталися з певною проблемою. Ми так і не зрозуміли лікаря. Лікар сказала що у нас нема проблеми, але ліки нам призначили, у висновку було написано що проблема повʼязана з лімфовузлами. Лікар дала направлення на аналіз крові і потрібно звернутися до терапевта або до вірусолога, бо можливо є вірус. Призначені ліки ми купили і проходимо лікування, а саму ситуацію по діагнозу ми так і не зрозуміли
Оксана 01 Травень 2025
Клініка мені дуже сподобалася, візит пройшов добре.
Людмила 28 Квітень 2025
Сподобалось що лікар був уважний назначив правельне лікування яке мені допомогло все добре
Людмила 24 Квітень 2025
У клініці я вже не вперше, тут завжди хороша атмосфера, непогані лікарі. Візит пройшов добре, мені насправді все подобається. Наразі немає ніяких зауважень до цієї клініки.