add_box Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)на карті
Були на прийомі у лікаря Сущенко Ірини Олегівни. До лікаря зверталися з певною проблемою. Ми так і не зрозуміли лікаря. Лікар сказала що у нас нема проблеми, але ліки нам призначили, у висновку було написано що проблема повʼязана з лімфовузлами. Лікар дала направлення на аналіз крові і потрібно звернутися до терапевта або до вірусолога, бо можливо є вірус. Призначені ліки ми купили і проходимо лікування, а саму ситуацію по діагнозу ми так і не зрозуміли
Оксана 01 Травень 2025
Клініка мені дуже сподобалася, візит пройшов добре.
Людмила 28 Квітень 2025
Сподобалось що лікар був уважний назначив правельне лікування яке мені допомогло все добре
Людмила 24 Квітень 2025
У клініці я вже не вперше, тут завжди хороша атмосфера, непогані лікарі. Візит пройшов добре, мені насправді все подобається. Наразі немає ніяких зауважень до цієї клініки.
Владислава 23 Квітень 2025
В клініці все чудово, персонал ввічливий, відповідають на всі запитання, мені подобається клініка, зауважень не було
Віталій 15 Квітень 2025
Клініка ну дуже гарна, дівчата на рецепції нам дуже сподобались, все було зрозуміло, швидко, чемно та гарно. Найвищий бал і клініці, і спеціалістам. Дуже дякуємо.
Наталiя 07 Квітень 2025
Прийом у лікаря пройшов добре. Єдине побажання, на перший прийом потрібно відводити більше часу, прийшла до лікаря вперше, принесла результати аналізів, які треба проаналізувати і відповісти на питання. Мені здається малувато часу на прийом, хоча б хвилин сорок.
Мая 06 Квітень 2025
Сущенко Ірина Олегівна - дійсно хороший фахівець, все доступно пояснила, виконала свою роботу чудово. Візит пройшов добре, мені дуже все сподобалося, залишилася дуже задоволена візитом.