Київ
Клініка вихідного дня (Доросле відділення)

Відгуки про клініку Клініка вихідного дня (Доросле відділення)

Клініка
536відгуків
add_box Гастроентерологія Гепатологія Гінекологія Дерматологія Інфектологія Кардіологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
«Клініка вихідного дня» - сучасний, комплексно-оснащений і добре організований медичний центр, в якому представлені основні медичні напрямки - кардіологія, гінекологія, педіатрія, проктологія, гастроентерологія, ендокринологія і ін. В «Клініці вихідного дня» на бульварі Кольцова в Києві працює висококваліфікований медперсонал - лікарі мають першу / вищу категорії і багаторічну практику. У «Клініці вихідного дня» ведуть прийом також узкоспеціалізование лікарі з глибокими знаннями лікування специфічних захворювань, а також тут проводять високоточну УЗ-діагностику.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
б-р Миколи Руденка (Кольцова), 14-л (3 поверх)на карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
133 відгуки
Тетяна 21 Березень 2025
Лікар, Сущенко Ірина Олегівна, дуже хороший лікар, дуже приємна в спілкуванні, дуже ввічлива. Дуже чудовий лікар, призначила мені лікування, все було як мені треба. Клініка звичайна, але ціни приємні
Мирослава 20 Березень 2025
В клініці все сподобалося, дякую.
Наталія 11 Березень 2025
Обслуговування в клініці гарне, я задоволена візитом, дякую.
Сергій 04 Березень 2025
Візит добре пройшов. У клініці зручно, чисто та охайно, є все необхідне для якісного обстеження.
Олександра 02 Березень 2025
Клініка влаштовує, звертаюся не вперше, все добре, дякую.
Тетяна 02 Березень 2025
В клініці дуже хороший лікар УЗД спеціаліст
Олена 15 Лютий 2025
Тарасенко Наталя Леонідівна приємна людина, гарно проконсультувала. Все пройшло гаразд.
Вікторія 12 Лютий 2025
Комфортна клініка. Я всім задоволена
Віолетта 08 Лютий 2025
Була на консультації в терапевта Кливенцової Ольги Василівни. Я дуже задоволена, лікарка чудова, вона була дуже уважна, дуже приємна та дуже чуйна. Візит пройшов дуже добре.
Олена 06 Лютий 2025
Клініка мені дуже сподобалася. Дякую
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right
Філії мережі