Яремик Наталя Степанівна - лікар онколог, хіміотерапевт, вища кваліфікаційна категорія. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику, призначає лікування, розробляє протоколи хіміотерапії і надає рекомендації пацієнтам.
Бере участь у роботі вітчизняних і міжнародних з‘іздів, симпозіумів, конференцій спільноти онкологів.
Заслужений лікар України спеціалізується на проктології та онкохірургії. Займається лікуванням таких хвороб, як: проктит, тріщина заднього проходу, дивертикулярна хвороба кишечника, геморой, поліп прямої кишки та анального каналу. Автор понад 25 друкованих праць, співавтор 3 патентів
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар спеціалізується на урології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: аденома передміхурової залози, простатит, цистит та інші
Доктор спеціалізується на хірургії, онкології і мамології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує новоутворення (доброякісні та злоякісні) шкіри, грудей.
Олена Юріївна онкогінеколог, лікує захворювання патології шийки матки, хвороби, що передаються статевим шляхом, також надає консультації щодо планування сім'ї тощо.