Лікарня ЕКСПЕРТ на Кульпарківській

Лікарня ЕКСПЕРТ на Кульпарківській

Медичний центр
add_box Алергологія Гінекологія Кардіологія Мамологія Масаж Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Лікарня ЕКСПЕРТ на вулиці Кульпарківській пропонує поліклінічні послуги: консультації, діагностику та лікування. У центрі уваги — здоров’я серця та судин, а також гінекологія, УЗД, лабораторні дослідження та вузькопрофільні спеціалісти. Для більш повного обстеження в клініці доступні доступні ексклюзивні послуги для діагностики захворювань шлунково-кишкової системи (дихальний метано-водневий тест), бронхіальної астми (ФЕНО тест), порушень ритму серця та артеріального тиску (холтер ЕКГ та холтер АТ), порушень з боку переферичної нервової системи (електронейроміографія), офтальмологія з комплексною перевіркою зору.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Кульпарківська, 64 Ана карті
Франківський
0.0
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Лікарня ЕКСПЕРТ на вулиці Кульпарківській — поліклінічний центр, де пацієнти можуть отримати консультації, обстеження та лікування без черг і зайвого стресу. Ми створили простір, де всі поліклінічні послуги зібрані в одному місці, щоб пацієнт міг зручно проходити потрібні процедури.

В центрі доступні консультації та обстеження з кардіології (ЕХО КГ серця, холтер ЕКГ та АТ), гастроентерології (дихальний тест метоно-водневий тест Gastrolyzer), пульмонології (спірометрія та визначення ФЕНО), гінекології та мамології, УЗД,  лабораторні дослідження, а також прийом вузькопрофільних спеціалістів: отоларингологів, урологів, ендокринологів, терапевтів і педіатрів,  офтальмологів з комплексною перевіркою зору.

Пацієнти отримують комплексний медичний супровід: консультації, обстеження та рекомендації з подальших кроків.

Ми робимо все, щоб здоров’я було під контролем і кожен міг легко отримати потрібну допомогу.

Обладнання клініки:

• МРТ та КТ апарати
  • Цифрові рентген-системи
  • УЗД апарати
  • Лабораторні комплекси
  • ЕКГ
  • Апарати для фізіотерапії та реабілітації
  • Холтер (холтерівське моніторування)
Перевірені відгуки про клініку
Філії мережі