Лікар Онколог, Проктолог Витвицький Ігор Карлович на Doc.ua

Відгуки про Витвицький Ігор Карлович

Заслужений лікар України спеціалізується на проктології та онкохірургії. Займається лікуванням таких хвороб, як: проктит, тріщина заднього проходу, дивертикулярна хвороба кишечника, геморой, поліп прямої кишки та анального каналу. Автор понад 25 друкованих праць, співавтор 3 патентів
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 74 відгуки

Володимир 11 Грудень 2025
Все добре було на візиті до лікаря.
Діана 13 Листопад 2025
Досить гарний лікар, дуже приємно було з лікарем спілкуватись. Лікар все пояснив, все розказав, розʼяснив як має бути правильно. Прийом пройшов дуже гарно, я задоволена
Петро 23 Жовтень 2025
Юрій 15 Вересень 2025
Наталія 14 Серпень 2025
Все добре було на консультації в Ігоря Карловича професійно.Оглянув та все розповів . Все було як потрібно. В клініці сподобалось
донька Юлія 30 Червень 2025
Все було на вищому рівні, дуже сподобався лікар! З нашим батьком сталася біда і ми були у багатьох лікарів, але так чітко та інформативно нам ніхто не пояснив як далі боротися з хворобою. Ігор Карлович нам все добре пояснив, ми задоволені що потрапили саме до цього лікаря і будемо далі триматися лікаря. Ми задоволені уважністю лікаря і приємним спілкуванням, лікар відповідає на всі запитання, все чітко і  детально пояснив етап нашого лікування
Наталія 19 Травень 2025
Доволі хороший лікар, візит наш пройшов добре. Дякуємо.
Богдана 01 Травень 2025
Юлія 17 Лютий 2025
Друга оперція в сім'ї. Професійно, якісно, надійно, швидко. Рекомендуємо!
Наталія 27 Січень 2025
Хороший лікар, відвідую його вже вдруге. Довіра 100%
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 chevron_right

Лікарі поблизу