Лікар Онколог, Хірург Савченко Аркадій Андрійович на Doc.ua

Відгуки про Савченко Аркадій Андрійович

Лікар першої категорії
Кандидат медичних наук, доцент, онкохірург, хірург першої категорії — медичний директор клініки Лев Медікал. Має понад 16 років досвіду в практичній медицині, з яких понад 6 років присвячені онкології та хірургії. Здійснює широкий спектр оперативних втручань — від планових до ургентних — із застосуванням як класичних, так і малоінвазивних (лапароскопічних) методик, включаючи сучасні лазерні технології. Проводить операції на органах черевної порожнини (при новоутвореннях, холециститі, грижах), виконує ендовенозну лазерну коагуляцію та втручання з використанням діодного лазера. Спеціалізується також на лікуванні доброякісних та злоякісних новоутворень шкіри, таких як невуси, папіломи, меланоми.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 16 відгуків

Оксана 29 Червень 2026
Спілкувалися з лікарем онлайн. Лікар все розказав, пояснив, підтримав. Все, що я хотіла, дізналася.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Василь 10 Червень 2026
Сподобалося, що компетентний, відповідальний лікар, на усі мої запитання надав відповіді. Пояснив всі нюанси. Одразу відчувається відповідальність, серйозність, професійність лікаря.
Світлана 28 Квітень 2026
Лікар Аркадій Андрійович все зробив швидко, чітко на візиті .Все пояснив та відповів на всі мої запитання. Повністю задоволена його роботою.
Олена 10 Лютий 2026
Дуже фаховий спеціаліст, дуже уважний, все пройшло дуже легко та швидко, дякую, клініка чудова, я повністю задоволена візитом до Аркадія Андрійовича, він прекрасний спеціаліст.
Вікторія 03 Лютий 2026
Все добре, все чудово було на візиті, дякую. Лікар компетентний, дуже добре і зрозуміло все пояснює, відповів на усі мої запитання.
Руслана 31 Грудень 2025
Марина 17 Листопад 2025
Надія 18 Жовтень 2025
Все було чудово. Я отримала максимальну консультацію .Все було добре
микола 06 Липень 2023
Микола 27 Червень 2023
Консультацією залишився задоволений – лікар дуже популярно, зрозуміло все роз'яснив, дав рекомендації. При необхідності звертатимуся ще.
1 2
Показати ще 6 Відгукиautorenew