Медичний центр Medialt (Медіальт) - це багатопрофільний медичний центр, який працює згідно принципів доказової медицини та комплексно турбується про здоров’я та комфорт вашої сім’ї.
Напрямки роботи МЦ:
- ендокринологія,
- неврологія,
- кардіологія,
- дієтологія,
- доросла та дитяча вакцинація,
- ведення вагітності та супровід малюка,
- ультразвукова та лабораторна діагностика.
А також - ми проводимо комплексні профілактичні обстеження організму - чекапи.
Ми використовуємо сучасне сертифіковане обладнання та співпрацюємо з лабораторією міжнародного рівня для максимальної точності діагностики.
Лікарі Medialt – висококваліфіковані професіонали, в команді - як лікарі з практичним досвідом понад 25 років, так і прогресивні молоді лікарі, лікарі-науковці, лікарі-викладачі. Спілкуються без складних термінів, пояснюють все доступною мовою та детально розповідають про весь процес вашого лікування. А у разі потреби - у форматі консиліуму спільно з колегами знаходять рішення у складних випадках.
Окрім високого рівня кваліфікації, наші спеціалісти є чуйними та створюють комфортну атмосферу на кожному візиті.
Запис на консультацію здійснюється в один клік, зустріч відбувається вчасно, весь спілкуємось просто і зрозуміло та робимо усе, щоб ви почувалися комфортно, затишно та найважливіше - були здоровими!
Ми прагнемо перевершити ваші сподівання від медичного центру та формувати довгострокові стосунки на основі довіри та турботи