Medicover на Антоновича

Medicover на Антоновича

Медичний центр
677відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Логопедія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73на карті
Франківський
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Тут працюють як лікарі загальної практики (сімейні, терапевти, педіатри), так і вузькі спеціалісти: ендокринологи, хірурги, невропатологи, психотерапевти, гастроентерологи, ортопеди, ЛОРи, окулісти, стоматологи, дерматологи й косметологи, гінекологи, урологи й репродуктологи тощо. Вагітним, які стоять на обліку в Медікавер, а також пацієнтам відділення допоміжних репродуктивних технологій надається супровід медичного координатора в режимі 24/7.

У Медичному центрі Медікавер працюють власна клініко-діагностична лабораторія та сучасна ендоскопічна операційна. Досвідчені хірурги проводять малоінвазивні оперативні втручання у таких напрямках: органи черевної порожнини, урологія, гінекологія, проктологія, ортопедія-травматологія, нейрохірургія на хребті, ЛОР, пластичні хірургія та діагностична лапароскопія. Після операційного втручання пацієнти протягом доби йдуть додому.

Медікавер першим з приватних медичних закладів Західної України отримав дозвіл МОЗ на проведення медоглядів, видачу листків непрацездатності («лікарняних») та обмінних карт вагітним.

У 2015 році Медичний центр Медікавер у Львові отримав вищу категорію на відповідність критеріям державної акредитації закладів охорони здоров’я.

Перевірені відгуки про клініку
Леся 05 Серпень 2025
У клініці все дуже сподобалося. Медперсонал у цій клініці дуже уважний та відгукують усі на прохання. Візит пройшов надзвичайно добре.
Галина 29 Липень 2025
Візит до проктолога пройшов дуже  класно, я навіть не очікувала. Вища якість, обслуговування супер! Для відвідування лікаря в клініці все передбачено для комфорту пацієнта. Я дуже задоволена обслуговуванням
Анастасія 24 Травень 2025
Мені дуже сподобалась клініка, дуже комфортна. В клініці велика зона очікування, просторі та зручні кабінети, дуже ввічливі та приємні адміністратори. Я залишилась задоволена візитом. Дякую.
Тетяна 23 Травень 2025
Всім задоволена.Все чисто ,гарно,красиво.
Микита 10 Квітень 2025
Гарна, сучасна клініка, все було добре
Філії мережі
Все клініки