Львів
Medicover на Антоновича

Medicover на Антоновича

Медичний центр
664відгуки
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Логопедія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Антоновича, 102 / вул. Героїв УПА 73на карті
Франківський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Тут працюють як лікарі загальної практики (сімейні, терапевти, педіатри), так і вузькі спеціалісти: ендокринологи, хірурги, невропатологи, психотерапевти, гастроентерологи, ортопеди, ЛОРи, окулісти, стоматологи, дерматологи й косметологи, гінекологи, урологи й репродуктологи тощо. Вагітним, які стоять на обліку в Медікавер, а також пацієнтам відділення допоміжних репродуктивних технологій надається супровід медичного координатора в режимі 24/7.

У Медичному центрі Медікавер працюють власна клініко-діагностична лабораторія та сучасна ендоскопічна операційна. Досвідчені хірурги проводять малоінвазивні оперативні втручання у таких напрямках: органи черевної порожнини, урологія, гінекологія, проктологія, ортопедія-травматологія, нейрохірургія на хребті, ЛОР, пластичні хірургія та діагностична лапароскопія. Після операційного втручання пацієнти протягом доби йдуть додому.

Медікавер першим з приватних медичних закладів Західної України отримав дозвіл МОЗ на проведення медоглядів, видачу листків непрацездатності («лікарняних») та обмінних карт вагітним.

У 2015 році Медичний центр Медікавер у Львові отримав вищу категорію на відповідність критеріям державної акредитації закладів охорони здоров’я.

Перевірені відгуки про клініку
Микита 10 Квітень 2025
Гарна, сучасна клініка, все було добре
Ілля 05 Квітень 2025
Візит пройшов дуже добре в цій клініці. Є одне невеличке побажання, хотів зарядити телефон у цій клініці, але такої можливості на жаль не було. Чудово б було, якби така функція з'явилася б у клініці, а так якщо загалом брати все було супер.
Ангеліна 02 Квітень 2025
Мені все дуже сподобалося, дякую.
Юстина 02 Квітень 2025
Первинний візит пройшов добре, задоволені клінікою, дякую.
Вікторія 02 Квітень 2025
В клініці се пройшло супер, дякую.
Філії мережі
Все клініки