add_box Гінекологія Дерматологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія Офтальмологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Це філіал львівської дитячої приватної поліклініки «Веселка», розташований в Залізничному районі. Тут маленьких клієнтів приймають лікарі, які працюють в напрямках педіатрії, отоларингології, ортопедії, неврології, дерматології, гінекології, офтальмології. Кваліфіковані спеціалісти проводять також УЗ-діагностику. Лікарі поліклініки «Веселка» використовують в роботі сучасну апаратуру і регулярно проходять тренінги і майстер-класи, а завдяки індивідуальному підходу до кожної окремої дитини, пацієнти почуваються природно у стінах поліклініки
Дуже сподобалась і клініка, і лікар. В клініці чисто, тепло, затишно та комфортно. Є місце для дітей, щоб погратися.
Мілана 31 Жовтень 2024
Клінікою задоволені
Поліна 28 Жовтень 2024
В цілому все пройшло добре, але нам довелось чекати на прийом 30 хвилин, а можливо й більше, хоча прийшли ми вчасно. Але клініка вибачилась й надала нам знижку за очікування.
Андрій 19 Вересень 2024
Лікар, Косарчин Лариса, все було супер, лікар дуже гарно нас приймала. Лікар знає свою роботу, зверталися до лікаря вже не перший раз. Прийом відбувся гарно та злагоджено. В клініці хороші адміністратори, послугами клініки користуюся завжди, мені підходить локація клініки. Я задоволена візитом
Ольга 14 Вересень 2024
Мені все дуже сподобалося в цій клініці. Дійсно все було чудово.
Анастасія 06 Вересень 2024
Сподобалось все - обслуговування, відношення, тим що вчасно прийняли. Візитом задоволена.
Маркіян 29 Липень 2024
Все чудово, клініка нагадує о прийомі, прийом відбувся по запису, я задоволена візитом
Оксана 10 Липень 2024
Клініка сподобалася, все було на найвищому рівні, все просто супер пройшло. Дуже хороші лікарі у цій клініці, дійсно все дуже сподобалося.
Марія 13 Червень 2024
Усе пройшло професійно, доступно пояснено, мені сподобалось.
Андріана 10 Червень 2024
Нам дуже сподобалася клініка. Все пройшло чудово. Атмосфера у клініці просто суперова.