Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о клинике Веселка, частная детская поликлиника на ул. Щирецькой

Поликлиника детская
Гинекология, Дерматология, Неврология, Ортопедия, Оториноларингология, Офтальмология, Педиатрия, УЗ-диагностика еще
  • Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Вс: 9:00-20:00

ул. Щирецкая, 36 (возле СК Олимп). На карте

Железнодорожный

Рейтинг клиники
5.0

Кол-во отзывов

167

Рейтинг клиники рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

    Рекомендую

    Була сьогодні на прийомі у лікаря уролога Собечко Роман Григоровича у дит. поліклініці Веселка лікар розумний ввічливий приємно спілкуватися з ним рекомендую.

    Олег, 02.03.2021

    Рекомендую

    Все ніби гаразд, але ми прийшли на одинадцяту і чекали хвилин п`ятнадцять. Це трохи насторожило. Лікар, не багатослівна і не привітна. У кожного є свої фактори. Але це маленька дитина, а ти щось говориш до неї, а вона мовчить! Не знаю, можливо так має бути! 

    Мая, 04.12.2020

    Не рекомендую

    Лікар Костюк П.В. поставив не вірний діагноз! Довелося вночі везти дитину в іншу лікарню. 

    Матвей, 19.11.2020

    Рекомендую

    Чисто і зручно, але досить мало місця! І якщо довго очікувати, немає чим забавити дитину.

    Тимофей, 07.11.2020

    Рекомендую

    Сподобалось, що дуже уважний лікар, оглянула дитину, надала досить корисні рекомендації.

    Иван, 07.11.2018

    Рекомендую

    В клініці чисто, всі уважні, не потрібно чекати.

    Анна, 16.03.2018

    Рекомендую

    Все хорошо, уже не первый раз посещаем клинику.

    Святослав, 13.03.2018

    Комфортна клініка, все добре, все підійшло, все гаразд.

    Данило, 24.01.2018

    Клініка нам дуже подобається, гарний сервіс.

    Меланія, 28.12.2017

    Гарна клініка, приємний лікар. Клініка тепла, зручно.

    Андрій, 01.12.2017

    Клініка дуже гарна, чисто. Квалфікований персонал, чудовий кваліфікований лікар, Андрусайко Наталя, який дуже компетентно пояснив всі запитання, дав відповіді, дуже гарно, обережно, чисто оглянув дитину. Взагалі в клініці все чисто, охайно, дуже хороша поліклінка, і персонал. Всі відповіді на email , результати аналізів, все дуже добре, високого класу.

    Милана, 25.11.2017

    Ми не перший раз в клініці, тому все підходить.

    Марко, 04.11.2017

    В роботі лікаря та клініки все влаштувало.

    Виктория, 25.08.2017

    Все по комфорту понравилось, единственное, что мы записывались к одному специалисту, а попали к другому.

    Мелані, 09.08.2017

    Клініка дуже хороша, персонал привітний.

    Ангелина, 07.07.2017

    Все ідеально, єдиний мінус, що на сайті погано вказано адресу, тому что адреса - це весь комплекс "Південний", а там дуже багато всього і ми з трудом знайшли. Шукали ми довго. Якось би на карті вказували, з якого боку "Південного", то було б краще. А все решта - ідеально.

    Диана, 23.02.2017
Почему Вы не можете оставить отзыв?
Отзывы на сайте могут оставлять только пациенты, побывавшие на приеме у врача. Это исключает публикацию заказных и неправдивых отзывов. Мы собираем отзывы путем обзвона реальных пациентов, которые посетили врача, записавшись через наш сервис.