Львов
Веселка, частная детская поликлиника на пр. Красной Калины

Отзывы о клинике Веселка, частная детская поликлиника на пр. Красной Калины

Поликлиника детская
420отзывов
add_box Аллергология Гастроэнтерология Дерматология Иммунология Кардиология Логопедия ... еще
Парковка Детская комната Оплата карточкой Wi-Fi зона
Это первый филиал частной поликлиники «Веселка», появившийся во Львове. Расположено учреждение на проспекте Красной Калины. Прием детей ведут врачи, работающие в направлениях аллергологии, гастроэнтерологии, дерматологии, иммунологии, кардиологии, неврологии, ортопедии, офтальмологии и др. Специалисты клиники постоянно проходят курсы повышения квалификации, посещают мастер-классы и семинары
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled вс : 9:00 - 20:00
пр. Красной Калины, 68на карте
Сиховский
Рейтинг клиники рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов
Обратитесь ли вы снова в клинику?
Да Нет
Ваша оценка клинике
Как мы собираем отзывы?
Проверенные отзывы о клинике
100 отзывов
Галина 11 Декабрь 2024
Дуже сподобалося те що дитина пройшла цей візит без будь-якого стресу. Лікарі у клініці дуже позитивні та професійні люди. Пройшов візит просто суперово. І саме приміщення у клініці чудове, приємна атмосфера у клініці. Дитина себе відчувала не як у клініці, а у просто дитячій кімнаті, тому що у клініці є безліч іграшок для дитини.
Анастасія 12 Ноябрь 2024
Не сподобалася клініка, не організований процес прийому, багато дітей , хворих, діти лізли в мою сумку, чепали мої речі.
Євген 18 Октябрь 2024
У клініці дуже гарна атмосфера, нам все дуже сподобалося.
Христина 07 Октябрь 2024
В клініці дуже комфортно знаходитись.
Анонім 21 Сентябрь 2024
Були на прийомі у лікаря Литвин Зоряни, лікар більше розповідала про себе, про своє життя, про свої болячки, аніж слухала пацієнта і намагалася щось порадити. Не можемо сказати, що консультація чимось дуже допомогла - це трохи не сподобалось.
Лев 16 Сентябрь 2024
Все було чітко, професійно, якісно та швидко. Дякую.
Теодор 13 Сентябрь 2024
Прийомом задоволений, все сподобалося, дякую.
Філомена 13 Сентябрь 2024
В клініку зверталися вже не перший раз. Клініка супер! Ставлення до пацієнтів супер! Іршак Галина Богданівна - неймовірний стоматолог, який вміє спілкуватися з дітьми та їх батьками. Лікар вражає, дитина задоволена, дитина не боялась і була в захваті. Ми плануємо ще раз звернутися до лікаря
Анатолій 07 Сентябрь 2024
 Хороші враження, в клініці хороший ремонт, гарний сервіс та відношення
Аліса 17 Август 2024
Прийом сподобався, дякуємо.
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 chevron_right
Филиалы сети