add_box Алергологія Гастроентерологія Дерматологія Імунологія Кардіологія Логопедія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Це перший філіал приватної поліклініки «Веселка», що з'явився у Львові. Розташований заклад на проспекті Червоної Калини. Прийом дітей ведуть лікарі, що працюють в напрямках алергології, гастроентерології, дерматології, імунології, кардіології, неврології, ортопедії, офтальмології та ін. Спеціалісти клініки постійно проходять курси підвищення кваліфікації, відвідують майстер-класи та семінари
Не сподобалася клініка, не організований процес прийому, багато дітей , хворих, діти лізли в мою сумку, чепали мої речі.
Євген 18 Жовтень 2024
У клініці дуже гарна атмосфера, нам все дуже сподобалося.
Христина 07 Жовтень 2024
В клініці дуже комфортно знаходитись.
Анонім 21 Вересень 2024
Були на прийомі у лікаря Литвин Зоряни, лікар більше розповідала про себе, про своє життя, про свої болячки, аніж слухала пацієнта і намагалася щось порадити. Не можемо сказати, що консультація чимось дуже допомогла - це трохи не сподобалось.
Лев 16 Вересень 2024
Все було чітко, професійно, якісно та швидко. Дякую.
Теодор 13 Вересень 2024
Прийомом задоволений, все сподобалося, дякую.
Філомена 13 Вересень 2024
В клініку зверталися вже не перший раз. Клініка супер! Ставлення до пацієнтів супер!
Іршак Галина Богданівна - неймовірний стоматолог, який вміє спілкуватися з дітьми та їх батьками. Лікар вражає, дитина задоволена, дитина не боялась і була в захваті. Ми плануємо ще раз звернутися до лікаря
Анатолій 07 Вересень 2024
Хороші враження, в клініці хороший ремонт, гарний сервіс та відношення