add_box Алергологія Гастроентерологія Дерматологія Дієтологія Імунологія Кардіологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Це філіал львівської дитячої приватної поліклініки «Веселка», розташований в Шевченківському районі. Тут маленьких клієнтів приймають лікарі, які працюють в напрямках педіатрії, отоларингології, ортопедії, неврології, дерматології, гінекології, офтальмології. Кваліфіковані спеціалісти проводять також УЗ-діагностику. Лікарі поліклініки «Веселка» використовують в роботі сучасну апаратуру і регулярно проходять тренінги і майстер-класи, а завдяки індивідуальному підходу до кожної окремої дитини, пацієнти почуваються природно у стінах поліклініки
Дуже привітний лікар, Даниляк Марія, легше стає від такого якісного обслуговування. Лікар провела обстеження, відповіла на мої запитання, усе мені пояснила. Одразу зробили аналізи, що зручно, поставили діагноз та призначили лікування, тому мені дуже все сподобалося.
Максим 28 Серпень 2025
У клініці все дуже сподобалося.
Артем 06 Серпень 2025
Ми були на консультації в ортопеда-травматолога Кузьо Златослави Тарасівни, нам все дуже сподобалось, лікарка надзвичайно професійна, без зайвих слів і "води" все нам пояснила і надала рекомендації, все пройшло прекрасно.
Ольга 18 Липень 2025
Клініка дуже сподобалася, тут максимально ввічливий медперсонал.
Ірина 23 Червень 2025
Дуже гарна клініка, візит пройшов добре.
Віталій 05 Червень 2025
Все дуже сподобалося у цій клініці.
Кароліна 30 Травень 2025
Нам візит в клініку сподобався. Бабурнич Оксана - дуже приємний лікар. До лікаря звертались перший раз, до лікаря будемо звертатися ще. Лікар дуже гарно ставилась до дитини, з дитиною знайшли спільну мову, я навіть не очікувала що дитина зразу піде на контакт з лікарем.
Мар'яна 20 Травень 2025
Візитом задоволена. Тинітовська Оксана дуже приємний лікар. Хороше відношення в клініці до пацієнта. Дуже приємно. Всім задоволена.
Алєся 27 Квітень 2025
Я задоволена візитом. Все пройшло чудово.
Максим 10 Квітень 2025
Були на консультації в отоларинголога Ільків Софії Василівни. Нам все дуже сподобалось, до дитини ставлення було чудовим, лікарка детально все оглянула. Ми дуже задоволені.
add_box Алергологія Гастроентерологія Дерматологія Кардіологія Логопедія Неврологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Це перший філіал приватної поліклініки «Веселка», що з'явився у Львові. Розташований заклад на проспекті Червоної Калини. Прийом дітей ведуть лікарі, що працюють в напрямках алергології, гастроентерології, дерматології, імунології, кардіології, неврології, ортопедії, офтальмології та ін. Спеціалісти клініки постійно проходять курси підвищення кваліфікації, відвідують майстер-класи та семінари
add_box Гематологія Гінекологія Дерматологія Неврологія Ортопедія Оториноларингологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Це філіал львівської дитячої приватної поліклініки «Веселка», розташований в Залізничному районі. Тут маленьких клієнтів приймають лікарі, які працюють в напрямках педіатрії, отоларингології, ортопедії, неврології, дерматології, гінекології, офтальмології. Кваліфіковані спеціалісти проводять також УЗ-діагностику. Лікарі поліклініки «Веселка» використовують в роботі сучасну апаратуру і регулярно проходять тренінги і майстер-класи, а завдяки індивідуальному підходу до кожної окремої дитини, пацієнти почуваються природно у стінах поліклініки
add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Гематологія Гінекологія Гомеопатія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Перша приватна спеціалізована дитяча поліклініка ВЕСЕЛКА® відкрилась 22 лютого 2015 року у Львові. З цього дня розпочалась історія розвитку мережі медичних центрів під веселковим крилом пташки Зорени – оберегом усіх ВЕСЕЛОК.
Батьки довіряють нам найцінніше – здоров’я дітей. Ми цінуємо цю довіру. Щодня допомагаємо дітям бути здоровими. Виконуємо свої обов’язки якісно й швидко. У кожному конкретному випадку обираємо найменш травматичні та найбільш ефективні методи лікування. У роботі ми керуємось принципами виключно доказової медицини. Пропагуємо профілактичні заходи та здоровий спосіб життя.
Ми беремо на себе соціальну відповідальність, надаючи знижки на медичні послуги незахищеним верствам населення: дітям з особливими потребами, дітям-сиротам, дітям учасників АТО та багатодітним сім’ям.
add_box Акушерство Алергологія Гастроентерологія Генетика Гінекологія Дерматологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Мережа медичних центрів ВЕСЕЛКА® працює з 2015 року.
Ми переконані, що здоров’я країни починається зі здоров’я сім’ї.
Наша місія – щаслива та здорова сім’я, де дбають про здоров’я з перших кроків та вважають лікаря своїм товаришем.