Центр сучаcної медицини для дорослих та дітей Veselka на пр. Чорновола

Відгуки про клініку Центр сучаcної медицини для дорослих та дітей Veselka на пр. Чорновола

Медичний центр
265відгуків
add_box Алергологія Гастроентерологія Дерматологія Дієтологія Імунологія Кардіологія ... ще
Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Це філіал львівської дитячої приватної поліклініки «Веселка», розташований в Шевченківському районі. Тут маленьких клієнтів приймають лікарі, які працюють в напрямках педіатрії, отоларингології, ортопедії, неврології, дерматології, гінекології, офтальмології. Кваліфіковані спеціалісти проводять також УЗ-діагностику. Лікарі поліклініки «Веселка» використовують в роботі сучасну апаратуру і регулярно проходять тренінги і майстер-класи, а завдяки індивідуальному підходу до кожної окремої дитини, пацієнти почуваються природно у стінах поліклініки
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
пр. Чорновола, 43ана карті
Шевченківський
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
105 відгуків
Лілія 13 Серпень 2026
Шимко Артур - досвідчений лікар, дуже чуйний, вислухав всі скарги, оглянув, гарно провів процедуру, ми дуже задоволені. Клініка хороша, клінікою часто користуюся і відвідую, я клінікою задоволена
Катерина 11 Серпень 2026
Все добре було на візиті у цю клініку.
Ганна 08 Серпень 2026
Прийом у лікаря ортопеда-травматолога Горячковського Антона пройшов чудово, лікар зрозуміло все пояснив. До лікаря зверталася моя мама, у мами боліло коліно. Лікар допоміг, мама стала краще себе почувати. В клініці також робили УЗД, лікар також сподобався, все розповів, ми задоволені
Наталя 04 Серпень 2026
Все сподобалося на візиті в лікарів, Кузьо Златослава Тарасівна та Бойко Євген. Лікарі призначили лікування, дитині дуже все сподобалося, задоволені. Лікарі все дуже зрозуміло розповіли, пояснили.
Ірина 03 Серпень 2026
Все було добре на вищому рівні
Єлена 02 Липень 2026
Клініка дуже гарна, все тут сподобалося.
Ганна 23 Червень 2026
Все добре було на візиті в лікаря, Зеліско Олена, оглянула, призначила лікування.
Оксана 18 Травень 2026
Лікар діагностики все пояснила за результатами обстежень.
Ольга 17 Квітень 2026
Ввічливий та професійний персонал в клініці. Все було добре
Олексій 23 Березень 2026
Візит пройшов прекрасно. У клініці все було ідеально та комфортно. Тут можна прийти з дитячою коляскою, залишити її на рецепції. Є дійсно всі комфортні умови для перебування, як дітей, так і батьків.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11
Філії мережі