Лікар Мамолог, Онколог, УЗД-фахівець Навроцька Світлана Юріївна на Doc.ua

Відгуки про Навроцька Світлана Юріївна

Лікар другої категорії
Лікар-мамолог другої категорії. Спеціалізується на профілактиці, діагностиці та лікуванні патологій молочних залоз (гінекомастія, мастит, мастопатія, кіста, ліпома, фіброаденома та ін.)
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 1264 відгуки

Дарія 06 Березень 2026
Все пройшло чудово, дякую.
Юлія 23 Лютий 2026
Олена 09 Лютий 2026
Я була всім задоволена на візиті в лікаря.
Катерина 06 Лютий 2026
Все супер було просто. Ходжу на візит тільки до цього спеціаліста, дуже задоволена роботою лікаря.
Анонімно 06 Лютий 2026
Все було добре на візиті, все дуже сподобалося.
Алія 22 Грудень 2025
Все дуже сподобалося. Дякую.
Ірина 17 Грудень 2025
Ситуацію виправлено
Оксана 17 Грудень 2025
Мала вчора запис на консультацію лікаря Навроцька Світлана Юріївна та УЗД молочних залоз у неї ж. Свідомо обирала саме формат консультації + обстеження, оскільки перебувала в тривожному стані та очікувала професійних пояснень під час процедури. Під час УЗД я ставила уточнювальні запитання щодо побаченого лікарем на екрані. У відповідь лікар відмовлявся коментувати, повторюючи фразу «у заключенні все буде вказано». Єдина озвучена фраза — що лікар бачить «щось незрозуміле», без будь-якого пояснення, диференціації чи мінімального заспокоєння пацієнта. Після завершення обстеження мене без будь-якої консультації провели на рецепцію, де я сплатила лише вартість УЗД, після чого зі мною попрощались. З клініки я вийшла в ще більш тривожному стані, ніж зайшла. Такий підхід формує відчуття повної відсутності клієнтоорієнтованості, знецінення емоційного стану пацієнта та формального ставлення до медичної послуги. На жаль, після цього візиту не можу рекомендувати клініку та лікаря, особливо для жінок, які звертаються з тривогою та очікують не лише обстеження, а й професійної лікарської комунікації.
Навроцька Світлана Юріївна 18 Грудень 2025
Доброго дня. Ми детально розібралися в цій ситуації. Перед прийомом пацієнтка повідомила, що планує пройти УЗД, у зв’язку з чим адміністратор зафіксувала запис саме на УЗД без консультації лікаря.  З метою врегулювання ситуації представники медичного центру в той самий день зв’язалися з пацієнткою, надали необхідні роз’яснення та з’ясували всі обставини інциденту. Ситуацію взято до уваги для подальшого вдосконалення процесів запису та комунікації з пацієнтами.
Юлія 05 Грудень 2025
Вікторія 03 Грудень 2025
Сподобалось що лікар професійний Світлана Юріївна. Я вже не перший раз у неї на консультації. Мене все влаштувало
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу