Врач Маммолог, Онколог, УЗИ-специалист Навроцкая  Светлана Юрьевна на Doc.ua

Отзывы о Навроцкая Светлана Юрьевна

Врач второй категории
Отзывов: 1265
Консультация от900 грн
Врач-маммолог второй категории. Специализируется на профилактике, диагностике и лечении патологий молочных желез (гинекомастия, мастит, мастопатия, киста, липома, фиброаденома и др.)
Рейтинг врача
Отзывов

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 1264 отзыва

Дарія 06 Март 2026
Все пройшло чудово, дякую.
Юлія 23 Февраль 2026
Олена 09 Февраль 2026
Я була всім задоволена на візиті в лікаря.
Катерина 06 Февраль 2026
Все супер було просто. Ходжу на візит тільки до цього спеціаліста, дуже задоволена роботою лікаря.
Анонімно 06 Февраль 2026
Все було добре на візиті, все дуже сподобалося.
Алія 22 Декабрь 2025
Все дуже сподобалося. Дякую.
Ірина 17 Декабрь 2025
Ситуацию исправлено
Оксана 17 Декабрь 2025
Мала вчора запис на консультацію лікаря Навроцька Світлана Юріївна та УЗД молочних залоз у неї ж. Свідомо обирала саме формат консультації + обстеження, оскільки перебувала в тривожному стані та очікувала професійних пояснень під час процедури. Під час УЗД я ставила уточнювальні запитання щодо побаченого лікарем на екрані. У відповідь лікар відмовлявся коментувати, повторюючи фразу «у заключенні все буде вказано». Єдина озвучена фраза — що лікар бачить «щось незрозуміле», без будь-якого пояснення, диференціації чи мінімального заспокоєння пацієнта. Після завершення обстеження мене без будь-якої консультації провели на рецепцію, де я сплатила лише вартість УЗД, після чого зі мною попрощались. З клініки я вийшла в ще більш тривожному стані, ніж зайшла. Такий підхід формує відчуття повної відсутності клієнтоорієнтованості, знецінення емоційного стану пацієнта та формального ставлення до медичної послуги. На жаль, після цього візиту не можу рекомендувати клініку та лікаря, особливо для жінок, які звертаються з тривогою та очікують не лише обстеження, а й професійної лікарської комунікації.
Навроцкая Светлана Юрьевна 18 Декабрь 2025
Доброго дня. Ми детально розібралися в цій ситуації. Перед прийомом пацієнтка повідомила, що планує пройти УЗД, у зв’язку з чим адміністратор зафіксувала запис саме на УЗД без консультації лікаря.  З метою врегулювання ситуації представники медичного центру в той самий день зв’язалися з пацієнткою, надали необхідні роз’яснення та з’ясували всі обставини інциденту. Ситуацію взято до уваги для подальшого вдосконалення процесів запису та комунікації з пацієнтами.
Юлія 05 Декабрь 2025
Вікторія 03 Декабрь 2025
Сподобалось що лікар професійний Світлана Юріївна. Я вже не перший раз у неї на консультації. Мене все влаштувало
check Проверенный пациент Визит в клинику
Показать еще 10 Отзывыautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Врачи поблизости