Наталія Василівна володіє методикою лікування ерозії шийки матки, застосовуючи лазерну коагуляцію. Займається корекцією порушень гормонального фону, проводить терапію захворювань, що передаються статевим шляхом.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні ЗПСШ, хвороб матки, ендокринних порушень в гінекології. Проводить підготовку пацієнтів до зачаття.
Петро Іванович займається питаннями раннього діагностування та терапії таких патологічних гінекологічних станів, як жіноче безпліддя, невиношування вагітності, порушення менструального циклу, хвороби шийки матки, ендометріоз та ін. Також, лікар Карпук регулярно відвідує форуми та конференції, присвячені жіночому здоров'ю.
Лікар акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗ-фахівець. Консультує, проводить УЗД, виконує процедури кріодеструкції, лазерної коагуляції, аргоноплазменної коагуляції. Є консультантом з питань грудного вигодовування.
Доктор Овчинникова всебічно вивчає проблеми сучасної гінекології, лікар займається терапією безпліддя, ендокринних дисфункцій в гінекології, інфекцій і запалень, проводить спостереження і підготовку до вагітності, родів.
Лікар Проценко Н.З. здійснює консервативне і хірургічне усунення патологій в гінекології, включаючи видалення поліпів і кіст жіночих статевих органів, терапію ерозії і дисплазії. Також Надія Захарівна проводить корекцію порушень менструального циклу.
Акушер-гінеколог спеціалізується на веденні вагітності (в тому числі ускладненої), приймає пологи з наявністю різних акушерських, екстрагенітальних патологій, займається післяпологовим веденням жінок. Проводить операції на придатках, експатріація, ампутацію матки. Виконує процедури лабіопластики і гіменопластики
Має багаторічний досвід роботи в багатопрофільній клініці лазерної та ендоскопічної хірургії зі щоденною роботою в операційній. Виконує лапароскопічні та лазерні операції на жіночих статевих органах. Володіє всіма видами амбулаторної діагностики та лікування
Спеціалізується в області акушерства та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як кандидоз, кіста яєчника, ендометріоз, вульвовагініт та ін.
Короленко В.Б., співробітник кафедри хірургії НМУ ім. О.О.Богомольця. На базі кафедри функціонує Республіканський Центр Проктології. Кандидат мед.наук, хірург проктолог вищої категорії. Опублікував 105 наукових робіт в українських і зарубіжних виданнях. Має 3 патенти України, 15 рацпропозицій. Вперше у світовій практиці розробив методику керованої локальної гіпотермії прямої кишки при тріщинах, геморої та інших запальних захворюваннях і пристрій для її здійснення. Першим в Україні розробив методику кріодеструкції геморою в амбулаторних у