Київ, вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговського, 3)
Акушер-гінеколог вищої категорії спеціалізується на амбулаторному лікуванні гінекологічних хворих, проводить ультразвукову діагностику органів малого таза, кольпоскопію і біопсію шийки матки. Іван Іванович виконує малоінвазивні оперативні втручання - операції на промежині, гістероскопію, лапароскопію, пластику передньої та задньої стінки піхви, пластику промежини (поверхневі дефекти, корекція післяопераційних рубців, неспроможних швів після епізіотомії), видалення поліпа ендометрія при гістероскопії, гістероскопію з резектоскопією,
адгезіолізіс при спайковому процесі в малому тазі I-II ступеня при лапароскопії, аднексектомію двосторонню при лапароскопії, тощо.
Григорій Паатович володіє повним обсягом надання медичної допомоги у гінекології. Проводить кольпоскопію, гістероскопію, лапароскопію, діагностичне вишкрібання стінок порожнини матки, операції на придатках матки та екстирпацію матки шляхом лапаротомії, вагінальні операції, пластику піхви і зовнішніх статевих органів
Лікар акушер-гінеколог, для якої здоров’я жінки — головна цінність у будь-якому віці. Працює з широким спектром гінекологічних захворювань, гормональних порушень і проблем репродуктивного здоров’я, поєднуючи доказову медицину з уважним та делікатним підходом. Створює атмосферу довіри, де кожна пацієнтка отримує професійну підтримку, точну діагностику та індивідуальний план лікування.
Лікар керується принципами доказової медицини та поєднує їх із щирою турботою про пацієнток. Вважає, що ефективне лікування починається з довіри, поваги до особистого вибору жінки та розуміння її життєвого контексту. Працює з жінками репродуктивного віку, під час планування вагітності й у період менопаузи. У кожному випадку її підхід — індивідуальний, заснований на сучасних клінічних рекомендаціях.
Інна Олександрівна - спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних патологій, гормонально зумовлених захворювань, виконує корекцію вікових змін жіночого здоров'я, кольпоскопію, біопсію, займається постановкою і видаленням внутрішньоматкового контрацептиву. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та заочеревного простору, діагностика сечовивідних шляхів.
Наталія Миколаївна — лікар акушер-гінеколог та ультразвукової діагностики, яка комплексно дбає про жіноче здоров’я на різних етапах життя. Працює з порушеннями менструального циклу, запальними процесами органів малого таза, ендометріозом та клімактеричним синдромом. Займається діагностикою й лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом, допомагає підібрати сучасні та безпечні методи контрацепції. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози.
Віта Володимирівна - лікар-акушер-гінеколог вищої категорії. Регулярно проходить курси з підвищення кваліфікації, тематичні курси з різних розділів гінекології. Лікар постійно удосконалює рівень знань, впроваджує передові досягнення медицини в практику. Віта Володимирівна бере активну участь в науково-практичних конференціях.
Світлана Петрівна є фахівцем в аспектах, що стосуються жіночого репродуктивного здоров'я. Проводить терапію гормонозалежних порушень, запальних і інфекційних патологій в органах малого таза, оперативне лікування доброякісних і передракових захворювань шийки матки.