Ірина Володимирівна проводить консультативний прийом, діагностику інфекційних, запальних і диспластичних захворювань жіночих статевих органів. Спеціаліст в сфері пренатальної діагностики. Володіє методиками малоінвазивних операцій, проводить спостереження і лікування вагітних.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків
Богдана 21 Жовтень 2024
Лікарка сподобалася, все чудово, я задоволена прийомом, дякую.
Ірина 30 Вересень 2024
Мені сподобався підхід лікаря. Лікар призначила додаткові аналізи та дообстеження, не поспішала призначати лікування, тому що діагноз буде поставлено після додаткового обстеження. Вважаю що це правильний підхід, мені це сподобалося, буду обстежуватися і звернуся до лікаря на повторний прийом
Вікторія 19 Вересень 2024
Анастасія 02 Вересень 2024
Лікарка чудова жіночка, я у неї обслуговуюсь багато років. Тільки до неї ходжу, мені дуже подобається.
Олена 01 Серпень 2024
Я залишилася задоволена своїм візитом до лікаря, будемо продовжувати з лікарем працювати. Все чудово! Гарний огляд, лікар дуже уважна. Ірину Володимирівну знала і раніше, тому до лікаря і звернулася.
Анастасія 07 Травень 2024
На прийомі все було супер, виправдали мої очікування від спілкування, я задоволена, дякую.
Оксана 24 Лютий 2024
Оцінюю роботу лікарки по максимуму, дуже задоволена прийомом та проведеням діагностики, все швидко, якісно та по суті. Дякую!