Анна Віталіївна - лікар акушер-гінеколог вищої категорії та УЗ-спеціаліст першої категорії, лікар пренатальної діагностики. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: безпліддя, оофорит, ендометрит, хламідіоз, синдром полікістозних яєчників. Виконує кольпоскопію, радіохвильове лікування шийки матки.
Доктор спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: кандидоз, дисплазія шийки матки, хламідіоз, гонорея, трихомоніаз та інші
Дарина Вячеславівна. лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань ОМТ, інфекцій, що передаються статевим шляхом, захворювань шийки матки, гормональних порушень, розладів в періоді менопаузи. Лікар проводить підбір методів контрацепції, кольпоскопію, лікування шийки матки, УЗД ОМТ, УЗД щитоподібної залози, УЗД молочних залоз, УЗД ОЧП.
Наталія Миколаївна - досвідчений лікар, який обіймає посаду завідувача відділення гінекології. Лікар спеціалізується на репродуктології та ендокринної гінекології. Здійснює діагностику і лікування різного роду гормональних змін в організмі жінки.
Тетяна Павлівна займається діагностикою, профілактикою та лікуванням широкого спектру гінекологічних порушень, включаючи інфекційні захворювання, порушення гормонального фону, запальні процеси, жіноче безпліддя.
Лікар акушер-гінеколог, лікує запальні, гормональні та інфекційні хвороби жіночих статевих органів, спостерігає вагітність, займається діагностикою патологій шийки матки. Спеціалізується на веденні фізіологічної, багатоплідної і ускладненої вагітності, прийнятті пологів та догляду в післяпологовому періоді.
Акушер-гінеколог, має вищу категорію, фахівець в області проведення біопсії шийки матки, аспіраційної біопсії ендометрія, гістеросонографії з визначенням прохідності маткових туб, поліпектомія цервікального каналу, радіохвильової деструкції шийки матки.
Акушер-гінеколог, репродуктолог вищої категорії, займається підготовкою пацієнток до ЕКО, медичним супроводом вагітності, наданням консультацій з безплідності. Проводить лікування безпліддя, ендокринних розладів у жінок, звичного невиношування вагітності, генетичні вади.
Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, загальній гінекології, прегравідарній підготовці та лікуванні безпліддя. Має досвід роботи, а також була фахівцем передачі «Рубрика здоров'я» на СК-1.