Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Бевз Ірина Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Бевз Ірина Анатоліївна

Лікар акушер-гінеколог першої категорії, УЗД-фахівець, компетентна у веденні вагітних, лікуванні невиношування вагітності, безпліддя, патологій шийки матки, інфекцій, що передаються статевим шляхом та ін. Проводить УЗД молочних залоз, нирок, органів черевної порожнини, кольпоскопію, а також операції (радіохвильова хірургія) на шийці матки.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 115 відгуків

Інна 04 Серпень 2026
Все супер було на візиті, лікар дуже сподобався. Дякую.
Людмила 03 Серпень 2026
Тетяна 29 Липень 2026
Максимально комфортно пройшов візит у цього лікаря, все було дійсно чудово. Залишилася дуже задоволена візитом.
Діна 13 Липень 2026
Світлана 02 Липень 2026
Наталія 02 Липень 2026
Дуже добре пройшов візит у цього лікаря. Водночас все було максимально по домашньому, хоть і була перший раз у цього лікаря, а таке враження що знаю цього лікаря вже давно. Рідко дійсно таке буває, лікар дуже гарно до мене поставилася, є від неї посмішка, підтримка. Зробила все так, щоб я не хвилювалася. Ірина Анатоліївна дійсно молодець, а також сподобалася медсестра, яка з нею працює разом. Я залишилася дуже задоволена візитом, дякую.
Тетяна 10 Червень 2026
Візит пройшов гарно у цього лікаря. Мені все сподобалося. Все було дійсно добре, залишилася задоволена візитом.
Таїсія 09 Червень 2026
Лікар дуже гарно ставиться до пацієнтів. Мені абсолютно все сподобалося
Віталіна 01 Квітень 2026
Хороший лікар, все дуже сподобалося на візиті.
Людмила 20 Березень 2026
Візит пройшов добре, нам все дуже сподобалося.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11