Досвідчений лікар-психіатр із сформованою клінічною практикою та системним підходом додіагностики й лікування психічних розладів. Професійна діяльність охоплює понад 10 років роботи з пацієнтами різної клінічної складності — від непсихотичних розладів до тяжких психічних станів і кризових випадків. У клінічній роботі застосовує принципи доказової медицини, сучасні підходи до фармакотерапії та стандарти пацієнтоорієнтованої взаємодії. Має досвід стаціонарного й амбулаторного лікування, практики у відомчій системі охорони здоров’я.
Тетяна Леонідівна - лікар психіатр вищої категорії. Має досвід роботи 38 років. Консультує як психотерапевт. Займається лікуванням тривожних станів, панічних атак, депресивних розладів тощо.
Лікар-психіатр, який працює з широким спектром психічних розладів — від тривожних і депресивних станів до складних психіатричних захворювань. У своїй роботі дотримується принципів доказової медицини, поваги до пацієнта та партнерського підходу в лікуванні. Консультує без стигматизації та складних медичних формулювань, пояснюючи все зрозумілою мовою та допомагаючи покращити якість життя і психічне здоров’я.