Алла В'ячеславівна – лікар дитячий психіатр. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дітей із соматичною патологією. Проводить обстеження, спостереження, ведення пацієнтів із психотичною симптоматикою, медикаментозну корекцію поведінкових розладів, когнітивних порушень, афективної симптоматики. Також лікар проведе реабілітаційні заходи спрямовані на покращення соціальної адаптації, когнітивних функцій та ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 50 відгуків
Галина 26 Серпень 2025
Лікар досить уважна, усе зрозуміло пояснила
Вікторія 25 Серпень 2025
Сподобався підхід лікаря до дитини, лікар привертає до себе. До лікаря звертались перший раз, залишились хороші враження
Аліна 18 Серпень 2025
Консультація пройшла нормально
Катерина 14 Серпень 2025
Чудовий лікар. Прийом пройшов добре. Лікар була уважна, чітко поставила діагноз дитині та призначила лікування. Рекомендую
Анна 13 Серпень 2025
Прийом дуже сподобався і дитині і мені. Надалі до лікаря будемо звертатись ще
Анна 07 Серпень 2025
Лікар нам дуже сподобався, хороший спеціаліст, просто молодець у своїй роботі.
Марія 03 Липень 2025
Максимально приємна у спілкуванні жінка і досвідчена лікар. Задоволені прийомом і прийдемо ще.
Леся 26 Червень 2025
Надія 12 Червень 2025
Мы получили ответы на вопросы дали рекомендации .Все было нормально , вовремя , замечаний нет
Кирилл 26 Травень 2025
Алла В'ячеславівна дуже уважна людина. Багато запитувала про мої скарги, відповіла на мої запитання які мене турбували та дала роз'яснення. Алла В'ячеславівна мені дуже сподобалась як лікар.