Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Литвиненко Юлія Петрівна на Doc.ua
Дитячий психіатр, психотерапевт, психолог вищої категорії. Спеціалізується на дитячій психіатрії та психофізіології. Лікує такі захворювання, як: шизофренія, панічні атаки, безсоння і інші
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 66 відгуків

Даяна 13 Листопад 2025
Лікар дуже сподобалась, дуже компетентна. Чітко все пояснила, нічого зайвого. Ми отримали рекомендації від лікаря, залишились дуже задоволені, здамо аналізи та прийдемо знову
Оксана 30 Жовтень 2025
Добре пройшов візит, все сподобалося.
Аріна 22 Жовтень 2025
Сподобався професіоналізм лікаря, ми отримали хорошу консультацію, нам все сподобалось
Оксана 17 Жовтень 2025
Все сподобалось, дякую.
Тетяна 07 Жовтень 2025
Задоволені консультацією, дякую.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Наталія 30 Вересень 2025
Софія 04 Вересень 2025
Ольга 02 Вересень 2025
Я дуже задоволена і лікарем, і клінікою, дуже комфортно, претензій немає
Ольга 26 Серпень 2025
На прийомі лікар ставила комфортні питання, не я і моя дитина не відчували себе некомфортно, питання були зрозумілі, коли відповідали, лікар уважно слухала, не перебивала. Те, що я хотіла почути, я почула, відповіді вичерпні. Я задоволена лікарем, будемо звертатись до лікаря ще
Оксана 19 Серпень 2025
Дуже кваліфікований, уважний, професійний лікар. Не в перше звертаюся, буду рекомендувати цього лікаря, якщо хтось спитає. Консультація пройшла чітко, без зайвого витрачання часу. Лікар усе професійно чітко, зрозуміло пояснила.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 chevron_right

Лікарі поблизу