Детский психиатр, психотерапевт, психолог высшей категории. Специализируется на детской психиатрии и психофизиологии. Лечит такие заболевание, как, шизофрения, панические атаки, бессонницу и другие
Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
Все пациенты проходят верификацию модератором, чтобы исключить фиктивные отзывы
Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией
Если конфликтная ситуация урегулирована, негативная оценка не влияет на рейтинг
Проверенные отзывы о враче 59 отзывов
Ольга 02 Сентябрь 2025
Я дуже задоволена і лікарем, і клінікою, дуже комфортно, претензій немає
Ольга 26 Август 2025
На прийомі лікар ставила комфортні питання, не я і моя дитина не відчували себе некомфортно, питання були зрозумілі, коли відповідали, лікар уважно слухала, не перебивала. Те, що я хотіла почути, я почула, відповіді вичерпні. Я задоволена лікарем, будемо звертатись до лікаря ще
Оксана 19 Август 2025
Дуже кваліфікований, уважний, професійний лікар. Не в перше звертаюся, буду рекомендувати цього лікаря, якщо хтось спитає. Консультація пройшла чітко, без зайвого витрачання часу. Лікар усе професійно чітко, зрозуміло пояснила.
Ірина 02 Апрель 2025
Прийом пройшов добре, все сподобалося, дякую.
Вікторія 24 Март 2025
Лікарка з великого розряду.
Руслана 18 Март 2025
Лікар нас зрозуміла, відреагувала, на всі наші питання дала відповіді. Прийом сподобався, ми отримали велике задоволення від спілкування з лікарем, дитині лікар сподобався
Ілля 07 Март 2025
Спілкувалися з лікарем онлайн. Лікар хороший, нам подобається. Ми лікуємося, стан дитини ніби йде на покращення, а далі будемо бачити. Перші враження по лікарю хороші
check Проверенный пациент Онлайн-визит
Сніжана 03 Январь 2025
Нам дуже сподобався лікар, хороше відношення до дитини. Лікар призначила правильне лікування, надалі будемо звертатися до лікаря і підтримувати контакт з лікарем
Інна 25 Ноябрь 2024
Дуже все нам сподобалося на візиті. Все було добре.
Дарія 24 Октябрь 2024
Лікар мені дуже сподобався. Консультація пройшла чудово.