Лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікаційної категорії, репродуктолог. Пріоритетні напрямки діяльності: діагностика та лікування безпліддя, в т.ч. застосування допоміжних репродуктивних технологій, актуальні питання гінекологічної ендокринології, консультування з питань профілактики гінекологічних захворювань, планування сім'ї та ін.
Анна Сергіївна – лікар акушер-гінеколог. Проводить кольпоскопію, УЗД, гістероскопію. Лікує безпліддя, інфекції, що передаються статевим шляхом, патології шийки матки тощо
Дмитро Миколайович кваліфікований акушер-гінеколог. Спеціалізується на профілактиці і лікуванні гінекологічних захворювань таких, як: ВЗОМТ, гіперпролактинемія, порушення менструального циклу, ендометрит та інші. Проводить видалення папілом, бородавок, діагностичне вишкрібання порожнини матки, гістероскопію.
Захарук Н. А. — акушер-гінеколог, репродуктолог. Спеціалізується на проведенні діагностики захворювань. Проводить: кольпоскопія, гістероскопію, лапароскопію та ін.
Лікар акушер-гінеколог. Пріоритетні напрямки діяльності: діагностика та лікування безпліддя, в т.ч. із застосуванням допоміжних репродуктивних технологій, консультування з питань планування сім'ї, профілактики гінекологічних захворювань, діагностика та лікування запальних захворювань і захворювань, що передаються статевим шляхом та ін.