Анна Віталіївна - лікар акушер-гінеколог вищої категорії та УЗ-спеціаліст першої категорії, лікар пренатальної діагностики. Займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: безпліддя, оофорит, ендометрит, хламідіоз, синдром полікістозних яєчників. Виконує кольпоскопію, радіохвильове лікування шийки матки.
Доктор спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: кандидоз, дисплазія шийки матки, хламідіоз, гонорея, трихомоніаз та інші
Наталія Миколаївна - досвідчений лікар, який обіймає посаду завідувача відділення гінекології. Лікар спеціалізується на репродуктології та ендокринної гінекології. Здійснює діагностику і лікування різного роду гормональних змін в організмі жінки.
Тетяна Павлівна займається діагностикою, профілактикою та лікуванням широкого спектру гінекологічних порушень, включаючи інфекційні захворювання, порушення гормонального фону, запальні процеси, жіноче безпліддя.
Акушер-гінеколог, репродуктолог вищої категорії, займається підготовкою пацієнток до ЕКО, медичним супроводом вагітності, наданням консультацій з безплідності. Проводить лікування безпліддя, ендокринних розладів у жінок, звичного невиношування вагітності, генетичні вади.
Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, загальній гінекології, прегравідарній підготовці та лікуванні безпліддя. Має досвід роботи, а також була фахівцем передачі «Рубрика здоров'я» на СК-1.
Лікар акушер-гінеколог. Пріоритетні напрямки діяльності: діагностика, лікування та профілактика гінекологічних захворювань, консультування з питань планування сім'ї, діагностика і лікування захворювань шийки матки, консультування вагітних та ін.
Лікар акушер-гінеколог, репродуктолог. Пріоритетні напрямки діяльності: діагностика та лікування безпліддя із застосуванням допоміжних репродуктивних технологій (ДРТ), оперативна гінекологія - гістероскопія, гінекологічна ендокринологія, ведення вагітності у жінок групи високого перинатального ризику, перинатальна психологія
Лікар вищої категорії Віктор Володимирович спеціалізується в області УЗ-діагностики матки з придатками, молочних залоз, органів черевної порожнини, малого тазу.