Вінниця
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Загороднюк Оксана  Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Загороднюк Оксана Сергіївна

Лікар другої категорії
Акушер-гінеколог другої категорії кваліфікується на діагностиці та терапії захворювань репродуктивної системи, проводить УЗ-дослідження органів малого тазу, кольпоскопію та корекцію гормональних розладів, допомогає відновити та підтримувати жіноче здоров'я, надає послуги з супроводження вагітності
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 188 відгуків

Каріна 07 Січень 2025
Гарне відношення, лікар чуйна, було вислухано всі скарги, проведено якісне обстеження. Я отримала абсолютно всі відповіді на свої питання, які мене цікавили. Лікар відкрита, все було доступно
Ольга 18 Грудень 2024
До Оксани Сергіївни зверталася не перший раз. Дуже кваліфікований лікар, визначила діагноз, поки що лікування не приписала, але оскільки у лікаря я не перший раз, лікар завжди призначає точне й адекватне лікування, лікування завжди допомагає
Оксана 10 Грудень 2024
Дуже сподобався лікар, в найкоротший термін лікар пояснила всю ситуацію з якою я звернулася, дала конкретні відповіді на всі запитання, розповіла подальші дії. Все було на гарному рівні, прийом сподобався
Катерина 04 Грудень 2024
Швидко, професійно, без зауважень
Валентина 20 Листопад 2024
Лікаркою я дуже задоволена, все мені розповіла, пояснила, прийом сподобався, ставлю найвищу оцінку, дякую!
Аліна 10 Жовтень 2024
З Оксаною Сергіївною ми співпрацюємо вже дуже давно, тому в її професіоналізмі я впевнена на всі 100%.
Діана 10 Жовтень 2024
Все було добре.
Анастасія 12 Вересень 2024
Лікар дуже сподобався, чудово все пройшло.
Алла 09 Вересень 2024
Лікар дуже хороший, кваліфікований спеціаліст, чемний. Лікар все зрозуміло розказує і пояснює. Лікар мені дуже сподобався
Альона 22 Серпень 2024
Лікар професійна, дуже приємна. Прийом відбувся чудово і дуже швидко, на що я і сподівалася. Роботою лікаря залишилися задоволені
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу