Акушер-гінеколог другої категорії кваліфікується на діагностиці та терапії захворювань репродуктивної системи, проводить УЗ-дослідження органів малого тазу, кольпоскопію та корекцію гормональних розладів, допомогає відновити та підтримувати жіноче здоров'я, надає послуги з супроводження вагітності
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 198 відгуків
Альона 10 Квітень 2025
Марина 08 Квітень 2025
Дуже хороший і компетентний лікар. Все добре пояснила.
Карина 26 Березень 2025
Лікарка чудова людина, компетентна. Сподобалась
Наталія 25 Березень 2025
Від прийому залишилися найкращі враження. Лікар дуже делікатна, дуже професійна. Якщо буде необхідно, то наступного разу буду звертатися тільки до цього лікаря. Я задоволена візитом до лікаря
Вікторія 24 Березень 2025
Оксана Сергіївна зробила приємну атмосферу, я не хвилювалася, мені було максимально комфортно знаходитись в Оксани Сергіївни. Я дуже задоволена візитом.
Каріна 17 Березень 2025
Візитом я повністю задоволена, консультація пройшла просто чудово, Оксана Сергіївна дуже гарна і компетентна лікарка, відповіла на всі питання, що мене цікавили. Дякую.
Тетяна 14 Березень 2025
На прийомі лікар чітко все пояснила, я отримала всі відповіді на свої питання, отримала консультацію, всі очікування виправдалися, я задоволена візитом до лікаря
Валерія 11 Березень 2025
На прийомі все було добре, не маю зауважень, все сподобалося на консультації, дякую.
Світлана 24 Лютий 2025
Нам все дуже сподобалося на візиті.
Майя 13 Лютий 2025
Все дуже сподобалось, візитом задоволена, лікар дуже приємна жінка, пояснює все чітко і зрозуміло, видно що вона майстер своєї справи, проінформована, все детально пояснює, все розкладає по поличкам. В цілому я задоволена.