Акушер-гінеколог другої категорії кваліфікується на діагностиці та терапії захворювань репродуктивної системи, проводить УЗ-дослідження органів малого тазу, кольпоскопію та корекцію гормональних розладів, допомогає відновити та підтримувати жіноче здоров'я, надає послуги з супроводження вагітності
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 201 відгук
Оксана 12 Травень 2025
Прийом дуже сподобався, лікар дуже уважний
Надія 01 Травень 2025
Юлія 17 Квітень 2025
До лікаря Загороднюк я зверталася вже не перший раз, враження тільки найкращі, лікар мені подобається як спеціаліст. Лікар уважна, комунікабельна, все чітко розповідає. Якщо є якісь скарги і проблеми, лікар все чітко може пояснити в чому може бути проблема. Лікар дуже хороший спеціаліст!
Альона 10 Квітень 2025
Марина 08 Квітень 2025
Дуже хороший і компетентний лікар. Все добре пояснила.
Карина 26 Березень 2025
Лікарка чудова людина, компетентна. Сподобалась
Наталія 25 Березень 2025
Від прийому залишилися найкращі враження. Лікар дуже делікатна, дуже професійна. Якщо буде необхідно, то наступного разу буду звертатися тільки до цього лікаря. Я задоволена візитом до лікаря
Вікторія 24 Березень 2025
Оксана Сергіївна зробила приємну атмосферу, я не хвилювалася, мені було максимально комфортно знаходитись в Оксани Сергіївни. Я дуже задоволена візитом.
Каріна 17 Березень 2025
Візитом я повністю задоволена, консультація пройшла просто чудово, Оксана Сергіївна дуже гарна і компетентна лікарка, відповіла на всі питання, що мене цікавили. Дякую.
Тетяна 14 Березень 2025
На прийомі лікар чітко все пояснила, я отримала всі відповіді на свої питання, отримала консультацію, всі очікування виправдалися, я задоволена візитом до лікаря