Медичний центр «Репродуктивна клініка Вікторії Гудзяк»
Медичний центр
add_box Андрологія Гінекологія Психологія Репродуктологія УЗ-діагностика Урологія ... ще
Паркінг Оплата карткою
МЦ «Репродуктивна клініка Вікторії Гудзяк» Експертне та доказове обстеження, профілактика і лікування Сучасна клініка, яка надає експертну діагностику, профілактику та лікування захворювань органів репродуктивної системи для дітей, жінок та чоловіків. Наші фахівці шукають причини захворювань, а не просто усувають симптоми, що дозволяє ефективно запобігати розвитку патологій та забезпечувати здоров’я на довгий час. Наш центр допомагає жінкам і чоловікам, які:
При чоловічому, жіночому та поєднаних формах безпліддя, звичному невиношуванні
Потребують повноцінного обстеження репродуктивної системи
Експертний підхід до діагностики та лікування складних випадків безпліддя
Шукають профілактику і лікування патологій шийки матки, у тому числі пов’язаних з ВПЛ
Жінкам та чоловікам, які потребують огляду спеціалістів суміжних областей: психологів, гінекологів, ендокринологів