Віталій Леонідовіч – лікар-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук з досвідом роботи понад 20 років. Виконує лапароскопічні операції, лазерне видалення новоутворень, перінеопластику, бужування цервікального каналу та інші маніпуляції в гінекології. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, малого тазу, сечостатевої системи, молочних залоз, щитовидної залози, м'яких тканин.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Наталія Миколаївна — лікар акушер-гінеколог та ультразвукової діагностики, яка комплексно дбає про жіноче здоров’я на різних етапах життя. Працює з порушеннями менструального циклу, запальними процесами органів малого таза, ендометріозом та клімактеричним синдромом. Займається діагностикою й лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом, допомагає підібрати сучасні та безпечні методи контрацепції. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози.
Олена Михайлівна спеціалізується на діагностуванні та терапії захворювань жіночої репродуктивної системи. Володіє сучасними методиками дослідження, такими як УЗ-діагностика (включаючи пренатальну) і інвазивна діагностика.
Григорій Паатович володіє повним обсягом надання медичної допомоги у гінекології. Проводить кольпоскопію, гістероскопію, лапароскопію, діагностичне вишкрібання стінок порожнини матки, операції на придатках матки та екстирпацію матки шляхом лапаротомії, вагінальні операції, пластику піхви і зовнішніх статевих органів
Вітаю.
Мене звати Ольга Сергіївна Сторчева.
Я лікар акушер-гінеколг, лікар УЗД. Закінчила НМУ ім. О.О.Богомольця у 2013 році. Проходила інтернатуру на базі перинатального центру, пологового будинку №7 в місті Київ.
Маю досвід роботи в стаціонарі та жіночій консультації.
В практиці використовую доказову медицину, та керуюсь американськими та європейськими рекомендаціями. Щороку проходжу навчання у безперервному професійному розвитку лікаря та світові освітні платформи (конференції, симпозіуми, курси підвищення кваліфікації, курси тематичного удосконалення).
В своїй клінічній практиці дотримуюсь принципів доказової медицини, персоналізований підхід та уважне, дбайливе ставлення до пацієнток, естетична гінекологія - один з провідних та улюблених напрямків моєї роботи, регулярно проходжу навчання та стажування в Україні та закордоном, для того щоб надавати допомогу жінкам на найвищому рівні).
Інна Олександрівна - спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних патологій, гормонально зумовлених захворювань, виконує корекцію вікових змін жіночого здоров'я, кольпоскопію, біопсію, займається постановкою і видаленням внутрішньоматкового контрацептиву. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та заочеревного простору, діагностика сечовивідних шляхів.