Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Калашник Олена Борисівна на Doc.ua
Є.Б. Калашник акушер-гінеколог і гінеколог-ендокринолог, вона фахівець з репродуктології, лікуванні гінекологічних захворювань, планування сім'ї та ендокринології. Лікує патології, інфекційні та запальні процеси статевих органів.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Колеснікова Світлана Олексіївна на Doc.ua
Світлана Олексіївна є фахівцем з акушерства, гінекології, УЗ-діагностики в гінекології. Вона займається лікуванням порушень гормональної природи (в тому числі і дисфункції менструального циклу), лікуванням хвороб шийки матки. Також доктор Колесникова займається різнобічними питаннями, що виникають при плануванні сім'ї.
Лікар Акушер-гінеколог Ноговська Інна Григорівна на Doc.ua
Лікар-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні запалень жіночих репродуктивних органів і застосуванні ендоскопічних методів діагностики.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Тарасенко Юлія Володимирівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на загальній гінекології, лікуванні різних невідкладних захворюваннях жіночих репродуктивних органів.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Кущ Володимир Миколайович на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук, досвід роботи якого становить 34 роки. Успішно лікує такі захворювання, як ерозія та дисплазія шийки матки, ІПСШ, кіста яєчника, ендометріоз, ендометрит, міома матки та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Гижко Олена Михайлівна на Doc.ua
Олена Михайлівна - акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД. Спеціалізується на лікуванні безпліддя, запальних захворювань органів малого таза, гіперплазії ендометрію, вульвовагініту і інших захворювань жіночої сечостатевої системи. Виконує різні діагностичні і лікувальні процедури
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Дріняєва Віра Володимирівна на Doc.ua
Віра Володимирівна спеціалізується на лікуванні безпліддя у жінок, фіброміоми матки, хвороб запальної природи. Лікар Дріняєва проводить кольпоскопію, УЗ-діагностику, діагностичне вишкрібання, установку / видалення спіралі.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Щербанюк Оксана Михайлівна на Doc.ua
У професійні інтереси Оксани Михайлівни входить діагностика і лікування ендометріозу, порушень менструального циклу, дисгормональних захворювань, інфекційних захворювань і запальних жіночих статевих органів, також і інфекцій, які передаються статевим шляхом (ІПСШ).
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Онколог, Онкогінеколог Нужна Тетяна Павлівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на проведенні таких діагностичних і лікувальних процедур, як кольпоскопія, радіохвильова терапія, біопсія шийки матки, ендометрія, ультразвукове обстеження. Веде вагітність у жінок, консультує з питань контрацепції. Лікує порушення менструального циклу і захворювання, які передаються статевим шляхом
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Бугро Вікторія Валеріївна на Doc.ua
Вікторія Валеріївна діагностує і лікує інфекції, що передаються статевим шляхом у жінок, запальні захворювання ОМТ, дисгормональні стани в гінекології, деякі форми безпліддя, патології шийки матки та патологічний клімакс.