Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Дениско-Майстренко  Ірина Георгіївна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД. Займається лікуванням патологій шийки матки, статевих інфекцій, жіночого безпліддя, порушень менструального циклу. Володіє сучасними методиками ультразвукових досліджень, радіохвильової терапії. Займається веденням нормальної і патологічний вагітності
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Горбаш Юлія Григорівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні ЗПСШ, хвороб матки, ендокринних порушень в гінекології. Проводить підготовку пацієнтів до зачаття.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Карпук Петро Іванович на Doc.ua
Петро Іванович займається питаннями раннього діагностування та терапії таких патологічних гінекологічних станів, як жіноче безпліддя, невиношування вагітності, порушення менструального циклу, хвороби шийки матки, ендометріоз та ін. Також, лікар Карпук регулярно відвідує форуми та конференції, присвячені жіночому здоров'ю.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Тріско Христина Геннадіївна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗ-фахівець. Консультує, проводить УЗД, виконує процедури кріодеструкції, лазерної коагуляції, аргоноплазменної коагуляції. Є консультантом з питань грудного вигодовування.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Овчинникова Наталія Володимирівна на Doc.ua
Доктор Овчинникова всебічно вивчає проблеми сучасної гінекології, лікар займається терапією безпліддя, ендокринних дисфункцій в гінекології, інфекцій і запалень, проводить спостереження і підготовку до вагітності, родів.
Лікар Акушер-гінеколог, Проктолог, Хірург Короленко Владислав Борисович на Doc.ua
Короленко В.Б., співробітник кафедри хірургії НМУ ім. О.О.Богомольця. На базі кафедри функціонує Республіканський Центр Проктології. Кандидат мед.наук, хірург проктолог вищої категорії. Опублікував 105 наукових робіт в українських і зарубіжних виданнях. Має 3 патенти України, 15 рацпропозицій. Вперше у світовій практиці розробив методику керованої локальної гіпотермії прямої кишки при тріщинах, геморої та інших запальних захворюваннях і пристрій для її здійснення. Першим в Україні розробив методику кріодеструкції геморою в амбулаторних у
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Лі Андрій Дін Хванович на Doc.ua
В область професійних інтересів доктора Лі входить лікування хвороб жіночої репродуктивної системи запальної природи, гормональних порушень в різноманітні вікові періоди, лікування сімейного безпліддя. Також доктор Лі проводить оперативні втручання - біопсію ш / матки, аспіраційну біопсію, вискоблювання цервікального каналу, порожнини матки.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Веренич Вікторія Іванівна на Doc.ua
Акушер-гінеколог вищої категорії, займається питанням жіночого безпліддя і гормональних порушень, лікує патології шийки матки. Була нагороджена грамотою Київської міської адміністрації за свою роботу.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Жуковська Інна Віталіївна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії, проводить лікування хвороб органів малого тазу (хронічних запальних) і їх пухлин, патологій шийки матки, порушень циклу та ін. Проводить лазерну вагінопластbку, вагінальне омолодження, лікування нетримання сечі, лікування опущення матки і ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Репродуктолог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Хохлов Олексій Миколайович на Doc.ua
Лікар займається лікуванням ендокринних патологій, інфекційних і запальних захворювань статевих органів у жінок. Проводить діагностичне вишкрібання, гістероскопію, оперативне лікування патологій шийки матки методом кріодеструкції, радіохвильової терапії