Лікар проводить діагностику та лікування таких захворювань, як гормональні порушення, порушення менструального циклу, завмерла вагітність, гіперпролактинемія, гіперандрогенія, запальні захворювання органів малого тазу, позаматкова вагітність стресове нетримання сечі, пролапс тазових органів, саркома тіла матки, злоякісні неепітеліальні утворення яєчників, трофобластична хвороба, аномальні маткові кровотечі, аномалії розвитку статевих органів, безпліддя.
Лілія Миколаївна фахівець у галузі акушерства та гінекології. Спеціалізується на проведенні гінекологічного огляду, кольпоскопії, біопсії шийки матки, УЗД органів малого тазу, встановленні та видаленні ВМС (протиплідна спіраль). Займається діагностикою та лікуванням запальних процесів органів малого тазу, дисплазії шийки матки, захворювань, що передаються статевим шляхом, порушень менструального циклу, поліпів ендометрію, тощо. Лілія Миколаївна проводить операційні втручання, планування та ведення вагітності.
Лікар акушер-гінеколог, для якої здоров’я жінки — головна цінність у будь-якому віці. Працює з широким спектром гінекологічних захворювань, гормональних порушень і проблем репродуктивного здоров’я, поєднуючи доказову медицину з уважним та делікатним підходом. Створює атмосферу довіри, де кожна пацієнтка отримує професійну підтримку, точну діагностику та індивідуальний план лікування.
Київ, вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Консультація
Сергій Фролов — лікар із багатопрофільною підготовкою: акушер-гінеколог, репродуктолог, фахівець з ультразвукової діагностики та гінеколог-хірург. Допомагає жінкам у вирішенні питань репродуктивного здоров’я, планування вагітності, діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Здійснює повний супровід пацієнток від первинної консультації до оперативного лікування та ведення вагітності.
Проводить сучасні методи УЗД-діагностики, фолікулометрію, гістероскопію, лапароскопічні втручання, підготовку до програм ЕКЗ та інших допоміжних репродуктивних технологій.