Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Лавчі Інна Олександрівна на Doc.ua

Лавчі Інна Олександрівна

немає вільних слотів

для запису через call-центр : +38 (067) 102-86-47

Інна Олександрівна - спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекційних патологій, гормонально зумовлених захворювань, виконує корекцію вікових змін жіночого здоров'я, кольпоскопію, біопсію, займається постановкою і видаленням внутрішньоматкового контрацептиву. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози, органів черевної порожнини та заочеревного простору, діагностика сечовивідних шляхів.

Оберіть медичний центр

Київ, Левка Лук’яненка 21, корп.14на карті
Оболонськийм. Оболоньм. Мінськам. Героїв Дніпра
Немає доступних слотів для запису
Відгуків

Про лікаря

• 21.10.2023 р. - ХІІІ засідання Української спілки ембріологів: «Ембріологія – сучасний стан та пріоритетні напрямки розвитку»;
  • 2023 р. - Здоров’я жінки від А до Я;
  • 20.04.2024 р. - Науково-практичний майстер-клас: «Сучасний менеджмент та профілактика звичного невиношування вагітності»;
  • 26.10.2024 р. - Абетка ендокринної гінекології – Update 2024 (Alphabet ofendocrine gynecology - Update 2024);
  • 29.10.2024 р. - Сучасні підходи до лікування геморою та ректальних кровотеч у вагітних: практичні рішення для лікарів.

Освіта

• 2015 - 2021 рр. - Харківський національний медичний університет, спеціальність "Лікувальна справа";
  • 2021 - 2024 рр. - Донецький національний медичний університет, спеціалізація "Акушерство та гінекологія";
  • 2024 р. - Харківський національний медичний університет, спеціалізація "Лікар УЗД".

Послуги

• гінекологічний огляд для дорослих;
  • ведення та планування вагітності;
  • індивідуальний підбір методів контрацепції;
  • встановлення та видалення внутрішньоматкових контрацептивів;
  • розкриття абсцесів зовнішніх статевих органів (абсцес бартолінової залози, фурункул, карбункул);
  • прицільна біопсія шийки матки;
  • пайпель біопсія;
  • консультація УЗД-фахівця для дорослих та дітей від 6 років;
  • УЗД органів малого тазу (трансабдомінально, трансвагінально), в тому числі вагітність малого терміну;
  • УЗД органів черевної порожнини, нирок та сечового міхура;
  • УЗД щитоподібної залози;
  • УЗД лімфатичних вузлів;
  • УЗД молочних залоз;
  • УЗД мʼяких тканин;
  • кольпоскопія;
  • цервікометрія;
  • фолікулометрія.

Захворювання, які лікує:

• інфекційні захворювання (вагініти, вульвовагініти, ендометрит, сальпінгіт та оофарит );
  • лікування захворювань шийки матки (дисплазія шийки матки, поліп шийки матки);
  • діагностика та лікування новоутворень (лейоміома матки, поліп тіла матки, кісти яєчників);
  • ендокринні порушення (СПКЯ, ендометріоз, гіперплазія ендометрія);
  • порушення менструального циклу (аменорея, альгодисменорея, АМК, овуляторний синдром, передменструальний синдром);
  • менопаузальні порушення.
Базовий чекап жіночого здоровʼя
Бути жінкою — це мільйон справ одночасно. Але щоб на все вистачало енергії, твій «двигун» має працювати ідеально. Наш базовий Check-up — це не про пошук хвороб, а про твій спокій.
-25 %
Розширений чекап жіночого здоровʼя
Розширений чекап жіночого здоровʼя закриває питання здоров'я на цілий рік. Без сумнівів, без тривог, із повним розумінням свого внутрішнього ресурсу.
-20 %
Базовий УЗД Чекап
Базовий УЗД Чекап
-35 %
Повний чекап жіночого здоровʼя
Ваш персональний аудит здоров’я за 1-2 візити. Максимальна точність, експертність та комфорт.
-21 %

Лікарі поблизу