Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Хоменко Юлія Дмитрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Акушер-гінеколог займається діагностикою та лікуванням гінекологічних проблем. У тому числі спеціалізується на УЗД-діагностиці, супроводжує пацієнток для оперативного лікування при виявленні гінекологічної або онкогінекологічної патології. Лікує захворювання, що передаються статевим шляхом, патології шийки матки, проводить розтин абсцесу бартолінової залози
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Мамолог Майструк Світлана Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Консультує, проводить діагностику і лікування безпліддя, а також гінекологічних захворювань, таких як патологія шийки матки, фіброміома, ІПСШ, різні запальні процеси. Веде спостереження вагітних, в тому числі з різним ступенем ризику. Консультує з питань здоров'я молочної залози.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Коломацька Олена Іванівна на Doc.ua
Доктор Коломацька Є.І. виконує весь спектр амбулаторних, діагностичних і хірургічних операцій в гінекології, супроводжує жінок на етапі вагітності, проводить консервативну терапію. Авторству Олени Іванівни належить безліч медичних публікацій і робіт. Виступає в якості консультанта в проекті «Справжні лікарі».
Лікар Акушер-гінеколог, Онколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Марченко Марія Зіновіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціаліст з широкою теоретичною базою підготовки в гінекології. Є сертифікованим фахівцем в області ендокринної гінекології, займається лікуванням порушень менструального циклу, полікістозу яєчників, вродженої дисфункції наднирників, гіперандрогенії, гіперпластичних процесів ендометрія, клімактеричних розладів і ін. Володіє сучасними підходами в діагностиці та лікуванні безплідного шлюбу. Має великий досвід з медичного супроводу фізіологічної та індукованої вагітності. Проводить діагностику і лікування пацієнток з запально-інфекційними захворюваннями статевої системи, в тому числі запаленнями органів малого таза, інфекцій, що передаються статевим шляхом. Володіє методиками УЗ-діагностики органів малого таза.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Довбня Тетяна Віталіївна на Doc.ua
Тетяна Віталіївна - дипломований лікар-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, її основними напрямками роботи є лікування запальних захворювань жіночої статевої системи, корекція гормональних порушень, проведення кольпоскопії і ультразвукової діагностики органів малого таза. Доктор активно відвідує наукові конференції, семінари та майстер-класи, підвищуючи свій професійний рівень.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Дерев'янко Алла Владиславівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на терапії гормональних порушень, клімактеричних розладів, проводить різні види діагностики, в числі яких УЗД-дослідження. Займається лікуванням міоми матки, безпліддя, запальних гінекологічних захворювань.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Тарнавська  Анастасія  Олександрівна на Doc.ua
4.8
Лікар проводить діагностику та лікування безпліддя, звичного невиношування, захворювань, які передаються статевим шляхом. Консультує з методів контрацепції. Займається діагностикою та лікуванням гінекологічної патології, захворювань шийки матки (консервативне і оперативне), порушень менструального типу.
Лікар Акушер-гінеколог Ганцалева Оксана Федорівна на Doc.ua
4.8
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань жіночих статевих органів, діагностує гормональні порушення, допомагає в плануванні вагітності. Доктор також діагностує захворювання, що передаються статевим шляхом. Практикує сучасні методи діагностики та лікування гінекологічних захворювань
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Гусарук Тетяна Миколаївна на Doc.ua
4.8
Лікар-гінеколог займається діагностикою та лікуванням захворювань гінекологічного профілю, надає допомогу при гормональних порушеннях. Проводить кольпоскопію, гістерорезектоскопії, вакцинацію проти ВПЛ, радіохвильову терапію, кріодеструкцію шийки матки, поліпектомію та інші процедури. Лікує такі захворювання, як кольпіт, цервіцит, міома матки, аднексит, бартолініт та інші
Лікар Акушер-гінеколог Гапріндашвілі Лілія В'ячеславівна на Doc.ua
4.8
Акушер-гінеколог проводить діагностику і лікування захворювань шийки матки, веде жінок в положенні, діагностує і лікує ЗПСШ і запальні захворювання жіночих статевих органів. Лікує ендометріоз, міому матки і захворювання молочної залози