Медичний директор клініки репродуктивної медицини «LITA», лікар вищої категорії, акушер-гінеколог, репродуктолог. Доктор має багаторічний досвід в діагностиці та лікуванні безпліддя всіх форм, працює з методами допоміжних репродуктивних технологій, проводить процедури ЕКО. Лікує жіноче і чоловіче безпліддя
Алла Анатоліївна є кваліфікованим гінекологом-ендокринологом з великим досвідом роботи в лікуванні жіночого безпліддя різної природи, терапії запальних патологій матки і придатків, володіє методами гістеросальпінгографії, радіохвильового лікування, УЗД.
Акушер-гінеколог спеціалізується на лікуванні кольпітів, вагінітів, ЗПСШ, жіночого безпліддя, порушень менструального циклу, захворювань шийки матки (дисплазія, лейкоплакія, ерозія). Також допомагає спланувати вагітність і як слід до неї підготуватися
Досвідчений акушер-гінеколог вищої категорії розробляє терапію при порушеннях менструального циклу, патологіях шийки матки, ЗПСШ, невиношування плоду. Спостерігає за вагітностю, проводить передпологову підготовку
Бондаренко Олена Георгіївна проводить гінекологічні прийоми з одночасною УЗ-діагностикою. Спеціалізується з планування, спостереження і ведення вагітних, допомагаючи сім'ям стати щасливими батьками
Доктор Коноваленко вже багато років займається всебічною терапією ЗПСШ, проводить індивідуальний підбір контрацепції, комплексну терапію патологічних станів шийки матки, придатків матки, здійснює вакуум-регуляцію і переривання вагітності медикаментозним способом.
Акушер-гінеколог, має вищу категорію, займається веденням вагітних, лікуванням патологій гінекологічного профілю. Проводить УЗД (акушерське та гінекологічне) і пренатальну діагностику (УЗД плоду). Застосовує радіохвильові техніки для лікування шийки матки
Є.Б. Калашник акушер-гінеколог і гінеколог-ендокринолог, вона фахівець з репродуктології, лікуванні гінекологічних захворювань, планування сім'ї та ендокринології. Лікує патології, інфекційні та запальні процеси статевих органів.
Акушер-гінеколог діагностує жіночі захворювання за допомогою УЗД, кольпоскопії. Спеціалізується на проведенні кріохірургії, радіохвильовій терапії, біопсії шийки матки