Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія Неврологія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя: профілактика, діагностика та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
PRO HEALTH clinic — це медичний заклад, у якому надають послуги за такими напрямками, як: отоларингологія, судинна хірургія, флебологія, ревматологія, хірургія та стоматологія. У клініці працюють кваліфіковані лікарі, які застосовують у своїй роботі сучасні та дієві методики лікування. Для досліджень використовують сертифіковане обладнання.
Прийом на 9 поверсі. Доступ до сходів по Сб не можливий!!!
У медичному центрі «Печерськ Медікал Студіо» працює колектив висококласних фахівців з особливим підходом до кожного клієнта що звернувся. Центр працює в семи базових напрямках: гінекологія, дерматологія, неврологія, дерматокосметологія, гастроентерологія, психологія та гомеопатія. Важливою частиною роботи клініки є високий сервіс, який забезпечений новим обладнанням і високою кваліфікацією персоналу.
Клініка Доброго Доктора - багатопрофільний медичний центр на лівому березі Києва (Позняки). Маємо власну лабораторну та інструментальну діагностику для всієї сім'ї. Клініка пропонує широкий спектр послуг: від здоров'я до естетики. А вигідна система лояльності робить лікування ще доступнішим.
У клініці сімейного здоров'я GI Med усі члени вашої родини зможуть отримати якісну та професійну медичну допомогу. Вам із радістю допоможуть у будь-яких питаннях здоров'я і життя!
Спеціалізований маммологічний центр в Києві - перший в Україні в своєму напрямі. У центрі проводять профілактичний огляд, діагностику та лікування, в т.ч. оперативне, здійснюють естетичну корекцію молочних залоз. Жінка отримує не тільки компетентну медичну допомогу, а й психологічну підтримку
Тимчасово лікарі ведуть прийом на території інших медичних центрів.
BG LAB - центр естетичної медицини, де працюють вузькопрофільні фахівці, готові подбати про красу кожного пацієнта. Кваліфіковані лікарі підбирають індивідуальний комплекс процедур, що сприяє ефективному вирішенню естетичних проблем шкіри обличчя, тіла: косметичних дефектів, вікових змін, вроджених вад. Використання клінікою інноваційних методик і розробок забезпечує повноцінний догляд, сприяє збереженню краси і молодості
Медичний центр «Лікар і я» - це клініка сімейної медицини. Співпрацює з НСЗУ (первинна-вторинна ланка медичної допомоги), можливо заключити декларації, на базі відділення знаходиться власна, сучасна лабораторія. У медичному центрі
надаються консультації вузькопрофільних спеціалістів: лікарі загальної практики-сімейної медицини, терапії, наркології, гінекології, ендокринології, фізіотерапії, кардіології, народної і нетрадиційної медицини, функціональної діагностики, неврології, клінічної лабораторної діагностики, проктології, отоларингології, дерматовенерології, дерматології, офтальмології, алергології, урології, гастроентерології, ревматології.
CMC med - медичний центр, що надає медичні послуги високої якості дорослим та дітям. Має в своєму розпорядженні прогресивну лабораторію, сучасне радіологічне обладнання, можливість проводити генетичні дослідження з проектування довголіття і попередження будь-яких захворювань.