Лікар УЗД-фахівець, Флеболог, Судинний хірург Родіонов Олексій Сергійович на Doc.ua

Відгуки про Родіонов Олексій Сергійович

Флеболог, судинний хірург займається сучасною судинною хірургією хронічних і підгострих патологій венозного русла нижніх кінцівок, включаючи проведення склеротерапії, ендовазальної лазерної коагуляції і класичної хірургії судин. Проводить лікування варикозу, аневризми аорти, надає допомогу при пораненнях магістральних вен, патологічних АВ-фістулах і т.д.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 845 відгуків

Евгения 16 Травень 2026
Хороший, грамотный доктор, четко все рассказал, буду обращаться еще
Марта 02 Травень 2026
Хороший лікар, прийом сподобався
Юлія 30 Квітень 2026
Олена 29 Квітень 2026
Про лікаря дізналась в інтернеті, рейтинг у лікаря був чудовий. Довго думали, сумнівалися, але очікування виправдалися. Лікар дуже уважний, врівноважений, дуже коректний, мені було спокійно. Я бачила, що лікар все оглянув, не поспішав, детально все вивчив, я отримала відповіді на всі питання. Я не розчарована візитом до лікаря. Прийом пройшов дуже професійно
Христина 18 Квітень 2026
Марина 15 Квітень 2026
Ольга 11 Квітень 2026
Ірина 24 Березень 2026
Лікар все нам доступно пояснив, все чітко розказав що робити далі. Візит пройшов максимально добре, всім залишилися задоволені. Будемо і надалі продовжувати лікування саме у цього лікаря, нам все дуже сподобалося.
Валентина 19 Лютий 2026
Все супер ,лікар чудовий
Людмила 19 Лютий 2026
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11

Лікарі поблизу