Лікар-кардіохірург, проводить оперативні втручання при виявленні у пацієнта серцевої недостатності, стенозу мітрального клапана, фібриляції передсердь, ішемічної хвороби серця і т.д. Автор 8 наукових публікацій з кардіології
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 46 відгуків
Світлана 20 Лютий 2025
Максим Федорович був уважний у своїй роботі. Надав мені напрямок, куди потрібно рухатися, стосовно наступних досліджень. На жаль з тією проблемою, з якою я зверталася, лікар не зміг повною мірою мені допомогти, бо це не його профіль. Але в будь-якому разі, лікар уважно до мене поставився, сподобалося що розпитав, які у мене проблеми і постарався допомогти.
Анна 22 Жовтень 2024
Все було добре.
Віталіна 19 Вересень 2024
Прийом пройшов добре, все сподобалося. Компетентно, лікар надав достатньо інформації
Надія 26 Березень 2024
Лікар уважний, вислухав мої скарги та запитання, надав відповіді, поради та рекомендації, дякую та рекомендую цього лікаря.
Сергій 12 Березень 2024
Сподобалась компетенція лікаря й сама розмова була доволі приємна та інформативна. Все було окей, усе сподобалось.
Анонім 18 Січень 2024
До лікаря нарікань немає, все сподобалося, прийом пройшов добре.
Віталій 09 Січень 2024
Все супер було. Нема ніяких питань.
Носенко Леонід 10 Грудень 2023
Лікар виконав свою роботу добре.
Леонід 05 Грудень 2023
Лікар виконав роботу непогано, більше сказати наразі не можу.
Візит у клініку
Тетяна 30 Жовтень 2023
Я перший раз була у цього лікаря, як фахівець і як людина, мені дуже сподобався. Планую надалі лікуватися і хочу співпрацювати саме з цим лікарем