Сторінка 7. Сторінка 7:УЗ-діагностичні клініки у Києві (171)
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Пн-Вс: 8:00-20:00
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-17:00
- Вс: выходной
Медичний центр Коханенка спеціалізується на наданні пацієнтам послуг діагностики, та, за необхідності, лікування
вул. Юлії Зданівської 46/1. На карті
Голосіївський , м.Виставковий центр, м.Васильківська
дивитись все

«Медсейв +» - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту.
Титова Тетяна Анатоліївна
УЗД-фахівецьЛікар вищої категорії. Кандидат медичних наук.
Клініка сімейної медицини ilaya Family — це багатопрофільний медичний центр для всієї родини, де ведуть консультативний прийом лікарі майже всіх спеціальностей для дітей і дорослих, та можна зробити УЗД, ЕКГ, здати лабораторні аналізи
Лікарі узд-фахівці в даній клініці
дивитись всеГінекологічна клініка «Астарта» пропонує комплексний індивідуальний підхід за рішенням гінекологічних проблем. Досить вузький профіль роботи клініки визначає широкий вибір методів лікування гінекологічних захворювань, що дозволяє досягнути ефективного результату.
вул. Тверська, 2 (вул. Єжи Гедройця, 2). На карті
Печерський , м.Палац Україна
МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу.
м. Київ, вул. Харківське шосе, 56, оф.2б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Вирлиця, м.Позняки
Лікарі узд-фахівці в даній клініці
дивитись всеСучасний багатопрофільний медичний центр, який надає високоякісні медичні послуги. Висококваліфіковані лікарі, сучасне обладнання та технології. Медичний центр надає широкий спектр послуг діагностики та лікування. Актуальні та доступні ціни
Чорнокульський Ігор Сергійович
УЗД-фахівецьЛікар першої категорії. Кандидат медичних наук.

Медичний центр «IMPULSEMEDICAL» -- надійний помічник твого здоров’я. Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет
вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Харківська, м.Позняки
дивитись все

Клініка «Мед Лена» спеціалізується на здоров'ї всієї родини, а особливу увагу приділено окремим випадкам жіночого і чоловічого репродуктивного станів. З пацієнтами працює команда професійних онкологів, а також акушер-гінеколог, мамолог, уролог, невропатолог, гастроентеролог, терапевт.
ЖК «Відпочинок», вул. Петрицького, 17. На карті
Святошинський , м.Святошин
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
вул. Родини Крістерів, 18/6. На карті
Подільський , м.Нивки, м.Почайна, м.Оболонь
вул. Івана Микитенка, 4а. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна, м.Чернігівська, м.Лісова
Шаталова Марина Віталіївна
УЗД-фахівецьЛікар другої категорії. Кандидат медичних наук.
"ГруальМед" – це сучасний медичний заклад, який надає консультаційні, діагностичні послуги та лікування в області: дерматології, трихології, гастроентерології, УЗД, подології, хірургії, кардіології, сестринської справи. Підтримка здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. У нас постійні акції та гнучна система знижок. Запрошуємо вас до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі.
вул. Братиславська, 14 Б. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова